Fototentoonstelling in verpleeghuis Weezenlanden

Zwolle – De fototentoonstelling met de 10 mooiste bomen van Zwolle is vanaf vandaag in de recreatiezaal van verpleeghuis Weezenlanden van Woonzorgconcern IJsselheem aan Groot Wezenland 28 te zien.

De expositie is toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft tussen 9.30-12.00 en van 14.00-17.00 uur. De tentoonstelling is tot en met 4 december te zien in IJsselheem en gaat dan door naar een volgende locatie. Andere organisaties die de tentoonstelling willen huisvesten kunnen een verzoek hiervoor indienen via boomverkiezing2009@zwolle.nl. De tentoonstelling staat momenteel in verpleeghuis Weezenlanden omdat de boom die op de tweede plaats eindigde in de boomverkiezing genomineerd is door mevrouw C.E. Ruinemans, een cliënt van IJsselheem. Zij nomineerde de plataan die vóór de locatie Weezenlanden staat, vanwege zijn doorzettingsvermogen, ondanks een parasiterende klimop. De boom inspireert haar om, ondanks haar eigen fysieke gebreken, de moed er in te houden.

Haar complete verhaal is te lezen op www.boomverkiezing.zwolle.nl. De tentoonstelling is het resultaat van de boomverkiezing ‘Mijn boom is top!’, waarin Zwollenaren de mooiste boom van Zwolle konden nomineren en kiezen. Het complete overzicht van de genomineerde en winnende bomen is te zien op de website www.boomverkiezing.zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer