Feest op het jarige Carolus Clusius College

Zwolle – Vrijdagmorgen vierde het Carolus Clusius College haar 90-jarige jubileum op school. Leerlingen uit VWO 6 die het vak BSM (bewegen, sport en Maatschappij) in hun profiel hebben, verzorgden deze dag op school voor alle leerlingen. Deze opdracht was een onderdeel van hun examen.
ccc-31-edit.jpg
Rector Van der Zwan geeft de workshop culinair koken…

De eerste klassers gingen in de binnenstad van Zwolle een detectivespel spelen, waarbij o.a. Sinterklaas en één van zijn pieten ook al aanwezig waren. Verder werden er allerlei worshops gegeven. zoals culinair koken met rector Van der Zwan, explosive science in plaats van scheikundelessen, hiphop, Yoga, Zumba, visagie en het spel "ik hou van Holland". Sportievelingen konden meedoen met indoor ski, streetdance, mountainbiken, en nog veel meer. Ondanks de regenachtige weersomstandigheden was de animo onder de studenten groot. Deze feestdag zal voor alle medewerkers ’s avonds afgesloten worden met een wereldfeest. Op zaterdag 21 november is er de reünie voor oud-leerlingen en – medewerkers.

ccc-19-edit.jpg
ccc-51-edit.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ja en weet je wat mooi was Dick, hij wist nog precies wie ik was!! en dat na een kleine 30 jaar, ik moet toch wel indruk hebben gemaakt:D


    ⚠️ Meld

  2. :D:D:D Ben aan het mailen met Jolanda (ken je vast ook nog wel), we zijn vorige reunie wel geweest. Toen heb ik nog met Bert Koenders gesproken en hebben we mooi doorgetankt met de ex-leraren. Zo’n figuur als jou zijn ze idd vast niet snel vergeten. Erwin, K., Kok dan, is helaas nooit de grote vakbondsleider geworden waar hij naar vernoemd is. Oh en we hadden het er ook nog even met Anjos (30+ feest) over.

    Hopen dat we gezond naar het 100-jarig bestaan kunnen.


    ⚠️ Meld

Reageer