De Assendorper zoekt nieuwe vrijwilligers

Zwolle – Voor de wijkkrant Assendorp is de werkgroep op zoek naar vrijwilligers die betrokken willen zijn bij het maken van de wijkkrant De Assendorper. Er zijn zowel bestuursleden als redactieleden nodig. Dinsdag 17 november is in wijkcentrum de Enk een informatiemarkt voor belangstellende vrijwilligers.

De wijkkrant is in 2009 nog niet verschenen. In een wijkplatform gaven bewoners aan dat ze de krant missen. De gemeente heeft toen een werkgroep ingesteld die de mogelijkheden voor een doorstart heeft onderzocht. De krant is financieel gezond en kan rekenen op een vast aantal adverteerders. Ook heeft de werkgroep een nieuw stichtingstatuut, redactiestatuur en organisatie- structuur opgesteld. Nu is het tijd om vrijwilligers te werven voor de vacante functies.

Voor het bestuur worden een voorzitter, secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid belast met personeel en organisatie gezocht. Op de redactie is plek voor een hoofdredacteur, redactiesecretaris, acquisiteur, administrateur, corrector, eindredacteur, bezorgcoördinator en natuurlijk meerdere journalisten.

Voor belangstellenden is er op dinsdag 17 november vanaf 19.30 uur een informatiemarkt in wijkcentrum de Enk. Onder het motto "vele handen maken licht werk" hoopt de werkgroep op een grote opkomst.".

Artikel delen:

Reageer