Echtpaar Streurman-Kamphuis 70 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Streurman-Kamphuis vierden zondagmiddag het feit dat ze maandag 16 november maar liefst 70 jaar getrouwd zijn. Burgemeester H.J. Meijer feliciteerde zondag het echtpaar Het echtpaar vierde hun huwelijk bij fietsenwinkel Gait Rigter, aan de Rembrandtlaan. Als cadeau kregen de heer en mevrouw Streurman-Kamphuis een mooie schaal opgemaakt met bonbons.

15-11-2009_echtpaar_streurman-kamphuis_70jr_gehuwd_1.jpg

Jan Streurman en Riek Streurman-Kamphuis kennen elkaar al vanaf 8 jaar als buurjongen en meisje vanuit de Tulpstraat. Ze zijn beide 92 jaar en wonen nog zelfstandig, hebben 3 getrouwde dochters, 8 kleinkinderen en 12 achterkleinkinderen.De grote passie van Jan Streurman is muziek en hij speelt nog steeds saxofoon in het orkest Las Paljas. Riek Streurman kijkt televisie en leest graag een boek.Beiden hebben een redelijk goede gezondheid en genieten volop van dit feest.

15-11-2009_echtpaar_streurman-kamphuis_70jr_gehuwd_2.jpg

15-11-2009_echtpaar_streurman-kamphuis_70jr_gehuwd_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 14
 1. @ blup; Dan ben jij toch al 110 geweest… Hopen op een Zwolse burgervader. Wel mooi dat je bedoeling om voor altijd in het mooie Zwolle te blijven (tussen de regels in) te lezen is.


  ⚠️ Meld

 2. Jan Streuerman was congierge op de (oude) Ambachtschool waar ik leerde voor fijn-bankwerker.
  Ik heb van hem eens voor straf een zwaar ijzeren rooster voor de schooldeur moeten optillen en een appelklokhuis uit de put moeten halen die ik er net ervoor in had gegooid. toch meen ik mij te herinneren dat hij een aardige man was.


  ⚠️ Meld

 3. Ik hoop dat wij dat mogen halen, helaas ben ik er bang voor aangezien mijn man dan al 102 zou zijn 😀

  Van harte gefeliciteerd, geniet er nog van saampjes!


  ⚠️ Meld

 4. Natascha wat heb je al een oude man zeg .Ik was op het feest van Ome Jan En Tante Riekie zoals wij ze bij Las Paljas noemen.De kinderen en kleinkinderen hebben er voor hun een onvergetelijke middag van gemaakt in een prima lokatie met geweldige muziek en een dito buffet.We moeten het allemaal nog maar zien te halen.


  ⚠️ Meld

 5. Dat is nog te overzien, het gaat toch al zo snel Natascha ,als je maar gelukkig bent.Observer je was vroeger al een deugniet lees ik wel,wees blij dat je dat zware ijzeren ding niet uit die put hoefde te halen


  ⚠️ Meld

 6. tom dat zijn toch je overgrootouders? ja je kunt ze ook oma en opa noemen he moderne tijd je mag er trost op wezen dat je dit nog mee maakt! menig kind heeft geen oma of opa meer….>:(


  ⚠️ Meld

Reageer