Open Dag GH Zwolle

Zwolle – De Gereformeerde Hogeschool houdt zaterdag 21 november 2009 van 10.00 tot 14.00 uur een open dag. Bezoekers kunnen tijdens de open dag kennismaken met de diverse opleidingen én de masters van de GH.

De GH biedt opleidingen aan waarbij het werken met mensen, vanuit een christelijke identiteit, centraal staat. Op de hogeschool kunnen de volgende opleidingen worden gevolgd: Pabo, Universitaire Pabo, HBO-V, GPW, Godsdienstleraar, MWD en SPH. Tijdens de open dag staan docenten en studenten van deze studies klaar om antwoord te geven op al je vragen en kun je alvast kennismaken met de lessen.

Als je gelooft in je werk!

Studenten en docenten van de GH vinden het belangrijk dat je je geloof bij je werk betrekt. Als je gelooft in je werk moet je dus voor een studie bij de GH zijn! De GH staat bovendien bij deskundigen en studenten bekend als een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit in het onderwijs. Studenten waarderen de Gereformeerde Hogeschool vooral om de persoonlijke betrokkenheid tussen studenten en docenten.

Wil je je als leraar specialiseren of professionaliseren op het gebied van onderwijs? Volg dan één van de onderwijsmasters van de GH! In januari 2010 start de Master Educational Leadership. Tijdens de open dag kun je meer informatie krijgen over deze master. Ook wordt dan voorlichting gegeven over andere masters of post-hbo opleidingen, zoals Leren en Innoveren, Directeur primair onderwijs, Basisbekwaamheden onderwijsmanagement of Godsdienstleraar.

Je hoeft je niet in te schrijven voor de open dag. Een routebeschrijving en het programma vind je op www.gh.nl. Het bezoekadres van de GH is Grasdorpstraat 2 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer