FC Zwolle biedt halve seizoenkaart aan

Zwolle – FC Zwolle is op weg naar een plaats bij de eerste vijf op de ranglijst. Beleef deze spannende strijd live! Bestel nu je halve seizoenkaart en geniet al op 4 december van een sfeervolle voetbalavond in het FC Zwolle stadion!

Vanaf maandag 16 november kun je een halve seizoenkaart bestellen. Doe je dit voor 4 december, dan geldt de halve seizoenkaart al bij de wedstrijd FC Zwolle – Excelsior. Maar ook daarna kunnen er halve seizoenkaarten bemachtigd worden en hoef jij geen wedstrijd meer te missen!

Bestellen en afhalen van de halve seizoenkaart
Een halve seizoenkaart aanvragen kan op de volgende wijze:
– Download het bestelformulier, vul je NAW-gegevens in, retourneer het formulier naar FC Zwolle en betaal via automatische incasso. Je ontvangt een bevestiging per e-mail, met de datum vanaf wanneer de seizoenkaart afgehaald kan worden.
– Kom langs op de receptie van het stadion, vul je NAW-gegevens in en betaal contant of per pin. De seizoenkaart wordt voor je aangevraagd en kan op vertoon van een geldig legitimatiebewijs worden afgehaald.

Vragen?
Heb je een vraag, schroom niet en mail naar info@fczwolle.nl, bel naar 038-4534948 of kom langs bij de receptie van het stadion. Onze medewerkers zijn bereid al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden FC Zwolle
Maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Artikel delen:
Reacties 11
  1. voor welke helft is het dan? eerste of de tweede? En als er extra speeltijd is moet je dan ook extra betalen? Want dan wil ik wel korting als “echte”en “trouwe” supporter.


    ⚠️ Meld

Reageer