H&M opent 100e winkel in Zwolle

Zwolle – H&M opent haar 100ste winkel in Nederland en viert dat tijdens de opening van de Kids store a.s. woensdag 18 november aan de Diezerstraat 97 in Zwolle. Daarnaast is het dit najaar ook precies 20 jaar geleden dat de Zweedse fashion retailer haar eerste stappen zette in Nederland, alle reden voor een feestje in de Hanzestad.

De nieuwe winkel in Zwolle is voor ‘kids only’ en verkoopt kleding voor de leeftijdcategorie 0 tot 12 jaar. H&M’s kindercollectie bestaat uit kledingstukken die mode combineren met functionaliteit en veiligheid. De baby-afdeling omvat de Newborncollectie voor de allerkleinsten in de maten 50 t/m 62 waarbij comfort het sleutelwoord is. Daarna volgen de baby-maten 68 t/m 86 waarin trends en kleuren een belangrijkere rol gaan spelen. Op de kinderafdeling zijn de veelzijdige collecties voor kids van 1,5 tot 12 jaar te vinden. Het interieur is volledig op ouders en kinderen afgestemd door veel gebruik van kleur en wandversieringen met grafische fantasiefiguren. “Het openen van de 100ste winkel is echt een mijlpaal. Het is geweldig dat we dat met onze klanten in Zwolle kunnen vieren”, zegt Susan Krau, countrymanager van H&M Nederland. “De vraag naar H&M’s kindercollectie was groot in Zwolle en we zijn heel blij dat we nu, met de opening van deze speciale Kids store, aan die behoefte kunnen voldoen”, aldus Susan Krau.

De feestelijke opening zal plaatsvinden om 10.00 uur. Zoals altijd is de kleding scherpgeprijsd en krijgen de eerste klanten een klein cadeautje bij hun aankoop. Daarnaast ontvangt iedere 100ste klant een H&M-giftcard van € 10.- cadeau. Verder zal er een ballonartiest aanwezig zijn die de meest fantastische figuren creëert en kunnen kinderen zich laten schminken door een professioneel team. De klant moet bij H&M altijd een goede aankoop kunnen doen. Zo wordt er een breed en gevarieerd modeassortiment aangeboden en krijgen de winkels iedere dag nieuwe artikelen aangeleverd. Daardoor zijn de collecties snelwisselend en altijd up-to-date.

Artikel delen: