Dogfrisbeewedstrijd in Ruitersportcentrum Zwolle

Zwolle – Op 6 december organiseert DiscoverFrisbee samen met Hondenschool Zwolle voor het derde jaar een binnenwedstrijd Dogfrisbee in Zwolle. Aanvang 8.30 uur. Het evenement zal plaatsvinden in Ruitersportcentrum Zwolle, Hollewandsweg 15, Zwolle – Zuid. Toegang is gratis. Het thema dit jaar is ‘Een Winter Sprookje’.

wintercup.jpg

Fraaie Dogfrisbee shows op muziek oftewel ‘Freestyle’. De ‘Freestyle’ bestaat uit een show waarbij de baas & hond op muziek allemaal verschillende worpen, sprongen en kunsten vertonen. Hierbij worden frisbees op veel gevarieerde manieren gegooid terwijl de hond ze op allerlei manieren vangt, bijvoorbeeld via een sprong over de rug van de baas of over het been. Tijdens de ‘Freestyle’ zullen de outfits en muziek zo veel mogelijk worden aangepast aan het thema, oftewel ‘Een Winter Sprookje’. Ook is de manegebak gezellig aangekleed.

Spektakel Spectaculaire taferelen tijdens de ‘Toss & Fetch’. Tijdens de ‘Toss & Fetch’ gaat het erom dat de baas de frisbee zo ver mogelijk weg gooit en de hond deze vangt. Hoe verder weg gevangen, hoe meer punten. Een spectaculair gezicht. 

Artikel delen:

Reageer