Drumfanfare Berkum verdeelt geld aan goede doelen

Zwolle – In een buitengewone ledenvergadering op 14 april jl. is besloten tot opheffing van muziekvereniging Drumfanfare Berkum. Dit besluit is destijds genomen door een alsmaar dalend ledenbestand.

In deze vergadering is tevens besloten dat het batig saldo van de vereniging onder diverse, door de leden zelf gekozen, goede doelen moet worden verdeeld. 23 november worden ’s avonds om half 8 in de Weijenbelt te Zwolle (Berkum) een aantal instellingen zoals; stichting Doe een wens, Kika, Ronald McDonald kinderfonds, wijkvereniging Berkum, Rombombom festival, CliniClowns en stichting Zwols dierenasiel blij gemaakt met een donatie. Vertegenwoordigers van deze instellingen zullen op deze avond een cheque ontvangen van een van de leden van de Drumfanfare Berkum.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Tis maar hoe je het bekijkt, ligt waarschijnlijk dicht bij het hard van de meest fanfareleden, en zij zullen er vast iets goeds mee doen.


  ⚠️ Meld

 2. Drumfanfare Berkum heeft jarenlang samen gewerkt met de wijkverenging .Zijn hoogstwaarschijnlijk altijd goed behandelt en doen er nu iets voor terug.Ik vind het slap geklets om daar iets tegen in te brengen.Het zal toch ook niet om tienduizenden euri gaan,gezien het aantal goede doelen.


  ⚠️ Meld

 3. @joop
  Idd de heer voskuil heeft hier les gegeven, nu wil het geval dat hij al een paar jaar niet meer betrokken is bij de drumband. dus hulde aan het bestuur en de ex leden van de drumband dacht ik zo;);)


  ⚠️ Meld

Reageer