Bijzondere kerstwandeling in bos bij Kranenburg

Zwolle – Herders met schapen, wijzen uit het Oosten, engelen en natuurlijk Jozef en Maria met het kindje Jezus in de stal met de os en de ezel. Het complete bijbelse kerstverhaal komt op 26 december tot leven tijdens Kerstwandeling door het bos bij de Kranenburg.

Vanaf 16.50 uur vertrekt er iedere 10 minuten een groep bezoekers (de laatste groep vertrekt om 21.00 uur) voor gegaan door een verteller. Startpunt is de parkeerplaats van de Kranenburg. Kaarten zijn te koop a € 5,00 pp voor volwassenen en € 3,00 pp voor kinderen tot 12 jaar via www.kerstwandelingzwolle.nl. Het is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen! De wandeling duurt ongeveer één uur en onderweg beleef je het hele kerstverhaal gespeeld door toneelspelers/figuranten. De wandelaars lopen op donkere bospaden die gemarkeerd worden door vuurkorven. Deze bijzondere kerstwandeling mag je niet missen.


De organisatie is op zoek naar spelers, figuranten, 3 zangeressen, verhaalvertellers, koffiedames/heren, bouwteam !

Mocht je het leuk vinden mee te werken aan dit unieke evenement

Kijk op de  website www.kerstwandelingzwolle.nl en geef je op!

Neemt U gemakkelijke wandelschoenen mee. Totaal loopt u ongeveer 2 kilometer over oneffen paden. De ervaring leert dat er kans is op blubber en plassen. Trekt u alstublieft geen schoenen aan die hier niet geschikt voor zijn.
Bij de ingang van de “Herberg” ontvangen een aantal personen van de groep fakkels. Onderweg is een versnapering bij de prijs inbegrepen. Aan het einde van de route kunt U in de “Herberg” nog een versnapering in de vorm van koffie of thee kopen.
De organisatie benadrukt dat deelname aan dit evenement geheel voor eigen risico is. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige door u geleden schade als gevolg van deelname aan dit evenement.

De Kerstwandeling is zeer geschikt voor gezinnen zij het dat de organisatie adviseert jongere kinderen goed te begeleiden ze dienen wel 2 kilometer zelfstandig te kunnen lopen. Helaas is de tocht ongeschikt voor kinderwagens.

Helaas is deze tocht ongeschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

De Kerstwandeling gaat ook bij regen door, alleen bij extreem weer met gevaarlijke weersomstandigheden zoals storm of ijzel wordt de voorstelling afgelast. Dit kunt u lezen op de website.

Indien U in het bezit bent van een toegangsbewijs, bent u van harte welkom op de startlocatie van de Kerstwandeling, parkeerplaats van de Kranenburg in Zwolle. Controleert u op uw kaart of de juiste tijd vermeld is. Leest u ook de uitgereikte informatie goed door.
Op uw kaartje staat aangegeven op welk tijdstip u vertrekt. Wij plannen alle groepen goed in en vragen u daarom om ruim (minimaal 30 minuten) van tevoren aanwezig te zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Doorschuiven naar een volgende groep is niet mogelijk.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer