Stadsbus rijdt op personenauto

Zwolle – Dinsdagavond heeft er op de Mozartlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een stadsbus en een personenauto. Daarbij vielen drie licht gewonden.

De automobilst van de personenauto was voor een wegversmalling gestopt. Dit was de buschauffeur niet opgevallen, met het gevolg dat de chauffeur achterop de auto knalde. Er raakten drie personen gewond, in de bus, de auto en een persoon op straat. Doordat er veel hulpdiensten opgeroepen werden was er veel bekijks bij het ongeval in Holtenbroek.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Hoe kan de chauffeur nou niet opgevallen zijn dat daar een auto stilstond?!? Keek hij de andere kant op of zo? Of had de auto de lichten niet aan?


  ⚠️ Meld

 2. Het is daar vrij donker, lantaarnpalen die het niet doen enzo. Zie de foto. Als je daar iemand achteroprijd die geen lichten aan heeft, is hij daar vrijwel onzichtbaar.


  ⚠️ Meld

 3. het vak van busschauffeur is een beladen beroep hede ten dage en ik kan me voorstellen dat zeker de avonddiensten de nodige werkdruk met zich meebrngt. was er wellicht drank in het spel?


  ⚠️ Meld

 4. Die buschauffeur zijn gewoon niet heilig… m’n moeder is ooit met de auto aan gereden door een buschauffeur en die man gaf haar nog de schuld ook terwijl het zijn schuld was!! en heb je ze wel eens zien rijden bijvoorbeeld bij het station die lui denken dat ze de king of the road zijn… Aanpakken die lui!!


  ⚠️ Meld

 5. Het lijkt me niet gepast om een suggestieve mening hier neer te zetten,zolang daar nog niets van bekend is gemaakt, of er wel of geen drank in het spel is.


  ⚠️ Meld

 6. Politiebericht:

  Op de Mozartlaan raakten dinsdagavond 17 november 3 personen gewond bij een aanrijding tussen een autobus en een personenauto. Bij de wegversmalling stopte een 43-jarige autobestuurster uit Zwartsluis om tegemoetkomende verkeer voorrang te verlenen. Een stadbus, bestuurd door een 54-jarige man uit Hasselt botste daar achterop. De bestuurster van de auto en twee inzittenden van de bus (vrouwen, van 23- en 56-jaar) raakten licht gewond. De brandweer en de ambulancedienst verleenden hulp bij de afwikkeling van het ongeval. Naar de toedracht van de aanrijding wordt een onderzoek ingesteld  ⚠️ Meld

Reageer