Honderdste H&M geopend in Zwolle

Zwolle – Modewinkel H&M heeft woensdag aan de Diezerstraat in Zwolle zijn honderdste Nederlandse winkel geopend. De nieuwe winkel biedt kleding voor kinderen van nul tot twaalf jaar. Omdat het dit najaar ook precies twintig jaar geleden is dat H&M naar Nederland kwam, was er een feestje.

18-11-2009_opening__hennez_en_mourits_2.jpg

“De vraag naar H&M’s kindercollectie was groot in Zwolle en we zijn heel blij dat we nu, met de opening van deze speciale Kids store, aan die behoefte kunnen voldoen”, laat countrymanager Susan Krau van H&M Nederland weten. Het jubileumfiliaal is sinds tien uur vanochtend open. De eerste klanten kregen een klein cadeautje bij hun aankoop. Elke 100e klant ontvangt een H&M-giftcard van tien euro.

18-11-2009_opening__hennez_en_mourits_1.jpg

18-11-2009_opening__hennez_en_mourits_4.jpg

De nieuwe winkel in Zwolle is voor ‘kids only’ en verkoopt kleding voor de leeftijdcategorie 0 tot 12 jaar. H&M’s kindercollectie bestaat uit kledingstukken die mode combineren met functionaliteit en veiligheid.

18-11-2009_opening__hennez_en_mourits_3.jpg

De baby-afdeling omvat de Newborncollectie voor de allerkleinsten in de maten 50 t/m 62 waarbij comfort het sleutelwoord is. Daarna volgen de baby-maten 68 t/m 86 waarin trends en kleuren een belangrijkere rol gaan spelen. Op de kinderafdeling zijn de veelzijdige collecties voor kids van 1,5 tot 12 jaar te vinden. Het interieur is volledig op ouders en kinderen afgestemd door veel gebruik van kleur en wandversieringen met grafische fantasiefiguren. “Het openen van de 100ste winkel is echt een mijlpaal. Het is geweldig dat we dat met onze klanten in Zwolle kunnen vieren”, zegt Susan Krau, countrymanager van H&M Nederland. “De vraag naar H&M’s kindercollectie was groot in Zwolle en we zijn heel blij dat we nu, met de opening van deze speciale Kids store, aan die behoefte kunnen voldoen”, aldus Susan Krau.

De eerste klanten kregen een klein cadeautje bij hun aankoop. Daarnaast ontving iedere 100ste klant een H&M-giftcard van € 10.- cadeau. Verder zal er een ballonartiest aanwezig zijn die de meest fantastische figuren creëert en kunnen kinderen zich laten schminken door een professioneel team.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ach, Tja je kunt het bij jou niet snel goed doen. En voor niets gaat de zon op, en de rest kost gewoon geld. Dus dat geld ook voor een webside als deze.Vind dat ze het keurig doen.
  En zoals Wichert al zij dat deze keten deze winkel hiet opent is nieuws, want toen mijn kinderen jonger waren ging ik speciaal voor deze winkel naar steden in de regio en zo zijn er vast meer ouders die dat deden en dat hoeft nu niet meer. En komen er vast weer ouders uit de regio naar Zwolle speciaal voor deze winkel, dus dat is weer goed voor de binnenstad.


  ⚠️ Meld

 2. @ Tja. Vind het ook een beetje overdreven. Terwijl deze club bij ons thuis ook zeer geliefd is. Voornamelijk via internet volgens mij, maar een aanwinst voor de stad. Toch gister dit

  H&M opent 100e winkel in Zwolle dinsdag 17 november 2009

  en vandaag

  Honderdste H&M geopend in Zwolle woensdag 18 november 2009

  Zoals jij opmerkte. Gelukkig stonden er een paar minnetjes anders was het mij niet opgevallen 😉


  ⚠️ Meld

 3. Weten jullie wel hoeveel impact dit artikel op een gemiddeld Zwols gezin heeft???
  “Hebben jullie geen kinder-H&M???” werd mij altijd voor de voeten gegooid als ik de loftrompet over onze stad opstak.. We deden aardig mee met Zwolle, maar echt serieus werden we bij met name vrouwelijk Nederland niet genomen… Nee, dan Deventer of Amersfoort. Daar moest het gebeuren.
  Welnu, Zwolle gaat meetellen in shopping-land! Mannen, verenigd u! dit gaat u geld kosten. veel geld…


  ⚠️ Meld

 4. @Dennis.
  Ja dat bedoel ik..pure propaganda voor die club hier.
  D’r wordt flink verdient aan dit alles, en allemaal over de ruggen van hardwerkende vaders die het verschil niet zien tussen gewone, betaalbare, kleding en de duurdere met een klein merkje ergens vastgenaaid.
  En ik vindt het jammer dat De Wit uit dat mooie pand weg is.


  ⚠️ Meld

 5. Wat is iedereen weer gauw op de teentjes getrapt.
  Laat H&M een stukje banner kopen op deze site.
  Verdient de weblog er ook nog iets aan.


  ⚠️ Meld

Reageer