Feestelijke start ver-/nieuwbouw de Twijn

Zwolle – Een kleine stap voor de mensheid, voor Onderwijscentrum de Twijn van grote betekenis. Na jaren van voorbereiding en diverse plannen die het allemaal niet haalden is de ver/nieuwbouw van de locatie Boterdiep 5 gestart. Sinds de zomervakantie zijn alle leerlingen van het Voortgezet Speciaal Onderwijs van de Twijn gehuisvest aan de Dr. Hengeveldweg. Na jaren waarin ze op drie verschillende locaties van elkaar gescheiden waren wordt Boterdiep 5 het gebouw waar straks alle leerlingen van 4 tot 12 jaar onderwijs zullen volgen.

twijn09-1.jpg
Met behulp van een grote kraan wordt de laatste vloerplaat gelegd. Twee leerlingen assisteerden daarbij en een andere leerling gaf aanwijzingen aan de kraanmachinist…

Woensdagmorgen werd met medewerking van enkele leerlingen in de kraan en op de werkvloer en onder grote belangstelling van leerlingen, ouders en buurtbewoners de laatste vloerplaat gelegd die vervolgens blauw werd geschilderd. Daarmee was de basis gelegd voor de verdere bouw van het nieuwe gedeelte van de Twijn.

twijn09-2.jpg 

 twijn09-3.jpg

twijn09-4.jpg

 

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer