Andries Ras held van de jeugdzorg 2009

Zwolle – De heer Andries Ras, werkzaam bij Commujon-LSG, is de held van de jeugdzorg Overijssel 2009. Van de genomineerden vond de jury hem de persoon die net dat beetje extra voor de cliënten doet.

Ras wordt geprezen om zijn betrokkenheid bij de jongeren. Bij hem staat het belang van de cliënt altijd voorop en daar zet hij zich ook voor de volle 100% voor in. Aan de benoeming is een bedrag van 2500 euro gekoppeld dat Andries Ras aan een project in de Overijsselse jeugdzorg mag besteden. Daarnaast krijgt hij een theaterarrangement voor twee personen. De overige genomineerden krijgen een oorkonde. Andries zit pas een paar jaar in de jeugdhulpverlening. Hij is een gedreven pedagogisch medewerker met een heldere, frisse blik op zijn taken als mentor.

De jeugdzorgaward is een initiatief van de provincie Overijssel, de Overijsselse jeugdzorginstellingen en Bureau Jeugdzorg Overijssel. Gedeputeerde en juryvoorzitter Gert Ranter: "Dagelijks staan de jeugdzorgwerkers klaar voor kinderen en jongeren om hen op weg te helpen naar een mooie toekomst. Met deze award krijgen jongeren en ouders de kans om hun waardering uit te spreken."

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer