Restaurant De Librije op Reis

Zwolle – Het restaurant van De Librije in Zwolle wordt volledig nagebouwd door cateraar FoodLab. Deze setting kan vanaf volgend jaar gehuurd worden voor evenementen. De eigenaren van het driesterrenrestaurant Jonnie en Thérèse Boer en hun team dragen zelf zorg voor het eten en de drank. Gasten kunnen ‘De Librije op Reis’ voor het eerst meemaken tijdens de Miljonair Fair.

In 2010 komt het concept ook beschikbaar voor andere evenementen. Het debuut voor ‘De Librije op Reis’ is tijdens de Miljonair Fair. Deze beurs voor mensen met voldoende geld wordt gehouden van 11 tot en met 14 december in de Rai in Amsterdam. ‘De Librije op Reis’ kan op de beursvloer maximaal veertig gasten tegelijk serveren, zo staat op Foodlab.nl. Foodlab: ‘Restaurant De Librije wordt op de beursvloer volledig nagebouwd; van de stoelen met het geborduurde logo tot en met de kroonluchter aan toe. Gasten kunnen nu ook ergens anders dan in Zwolle exclusief genieten van de culinaire topcreaties van het driesterrenrestaurant.’

Theo Lens, directeur van Foodlab en East Side Productions bedacht, samen met Jonnie & Thérèse Boer, het concept van ‘De Librije op Reis’. ‘Wij willen dit intieme restaurant voor exclusieve evenementen aanbieden’, verklaart Lens.

De menu’s – inclusief de wijnarrangementen – zijn speciaal voor de Miljonair Fair samengesteld. Er zal met exclusieve producten gewerkt worden, maar ook met streekproducten.

Culinaire top
Jonnie Boer: ‘Het is een zeer mooi concept voor top VIP-bijeenkomsten. Speciaal voor deze VIP evenementen zal na de Miljonair Fair ‘De Librije op Reis’ ingezet worden voor het bedrijfsleven om op locatie een culinaire beleving van topniveau te bieden.’

Bron: Misset Horeca

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ppff, M. Deze mensen hebben wel van niets een prachtig bedrijf opgebouwd met allerlei vertakkingen. Hier zit vreselijk veel tijd en energie in.

  Daar hebben ze zelf heel bewust voor gekozen. Als je zelf te lui, te simpel of gewoon weg geen idee hebt hoe je een beetje knaken kunt verdienen, moet je dat in ieder niet een ander kwalijk nemen.  ⚠️ Meld

 2. Librije blijft nog minstens een jaar zwaar exclusief:

  Met nog een “onbelangrijk pandje” de enige 2 Nederlandse etablissementen met 3 sterren.

  Mooi, vooral mooi als Jonny ook gewoon een babbeltje blijft maken 😉
  ——
  @ Kickert….Er gaat een ster naar Emmeloord…..ook Langer Nering zeker, want heel veel meer is er toch niet?  ⚠️ Meld

 3. Ik krijg zo langzamerhand het “Jan des Bouvrie”-gevoel van “daar zijn we weer”. Als Jonnie een scheet laat of Therese een Boer, staat het in de krant. Het concept is overigens bedacht door Zwolle Culinair. Alleen nu wat verder uitgewerkt.


  ⚠️ Meld

 4. Uithangbord
  Kan me daar wel wat bij voorstellen Jacco. Maar velen (vooral in Zwolle: pers, horeca, gemeente, marketing, VVV) maken denk ik tegenwoordig dankbaar gebruik van hun populariteit. Niet zo heel veel mis mee toch, mits ze zich er zelf ook in kunnen vinden natuurlijk.


  ⚠️ Meld

 5. @Dick,
  Er is ook verder niks mee, maar het lijkt of de horeca in Zwolle alleen nog maar bestaat uit de Librije-familie, terwijl er toch zoveel goede horeca is (Pestengasthuis, Wolhuys, Binnen etc.) en daar lees je zelden of nooit iets over. Het zou geen kwaad kunnen om de Zwolse horeca dan wat breder te promoten.


  ⚠️ Meld

 6. @Jacco, het is ook iets wat je zelf moet willen, ik denk dat de door jou zo vergruisde Jonnie en Therese er zelf veek energie in stoppen om dat ze dit willen. En de rest wil dat blijkbaar niet. Het is ze echt niet aan komen waaien, ze hebben hun nek uit durven steken.
  Laat iedereen toch zijn eigen ding doen.


  ⚠️ Meld

Reageer