Overval bij hotel aan Rodetorenplein

Zwolle – Op vrijdagavond 20 november vond er een overval plaats bij een hotel aan het Rodetorenplein. Een man was bij de balie gekomen en had een van de personeelsleden overmeesterd en eiste geld. Toen er een ander personeelslid binnen kwam, ging de man er vandoor.

Het personeelslid zette de achtervolging in maar de man wist te ontkomen. De politie die door de straat reed, werd gewaarschuwd en zette de achtervolging in. Door met meerdere politiemensen samen te werken en vanuit verschillende richtingen naar hem toe te lopen, wist men de man klem te drijven, waarna hij werd aangehouden. Het betrof een 22-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. goed politiewerk!
  met een dikke pluim voor het optreden van de dienstdoende agenten!
  ze hebben door zeer direct, kordaat optreden en hele goede samenwerking deze laffe dader direct kunnen aanhouden.
  heel erg bedankt heren…

  hendrik


  ⚠️ Meld

 2. Precies! Nu hoor je de zeurpieten over roodlichtcontroles niet meer. Kan niet vaak genoeg benadrukken, dat de politie ook echt wel boeven vangt!

  Dick, niet alles kan in Stadshagen blijven. We moeten ook wat voor de rest van de stad hebben 😉


  ⚠️ Meld

 3. Misschien als ze minderroodlicht controles houden ze zich meer op dit soort zaken kunnen storten? Ze kunnen het blijkbaar wel dus waar ligt de prioriteit dan?


  ⚠️ Meld

 4. @ Plantje 😀 Maar we hebben Oostelaar gekregen he. Trouwen in Westenholte zit ook een topondernemer….weliswaar import uit Dalfsen, maar Paolo Haarman heeft toch wat moois en gezelligs neergezet met cafetaria en kroeg. Heb je daar al ondernemers met vooruitziende blik gevonden?

  NATUURLIJK misschien is dé topondernemer van Westenholte wel De Kickert…helaas heeft ie zijn nering niet in Zwolle. Was ie toch een potentiële kandidaat geweest voor “gakballetjes met korting…en saus!” via het onvolprezen weblogZwolle.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.