Aanhoudingen wegens bedreiging en mishandeling

Zwolle – In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 november werd bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat een 17-jarige man aangehouden.

De man wilde een horecagelegenheid binnen gaan maar werd door de portiers tegen gehouden omdat hij zichtbaar onder invloed was. De man wilde niet luisteren en probeerde toch de horecagelegenheid binnen te gaan. Hij werd door een portier tegen gehouden. Hierop was de man agressief geworden en zou hij de portier hebben bedreigd en geschopt. Een 22-jarige man en een 25-jarige vrouw bemoeiden zich met de aanhouding en werden gevorderd om weg te gaan. Hieraan voldeden zij niet waarna zij ook werden aangehouden.

Bij een horecagelegenheid aan de Melkmarkt ontstond op vrijdagavond 20 november onenigheid. Een 29-jarige man uit Nieuwleusen gaf aan dat hij door een 25-jarige Zwollenaar was mishandeld. Hij zou drie kopstoten hebben gehad van de man. De Zwollenaar werd aangehouden.

In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 novemer kreeg de politie een melding van een mishandeling aan het Schellerpad/Zwarteweg. Een 17-jarige Zwollenaar zou zijn mishandeld door drie jongens. Door de politie werden op het Koggepad een 17-jarige, en twee 18-jarige jongens uit Zwolle aangetroffen die voldeden aan het opgegeven signalement. De drie werden aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. nou idd, stelletje paupers! alleen maar pauperberichten hier.. allemaal zielige mensen die niets beters te doen hebben dan rellen en zuipen.


    ⚠️ Meld

Reageer