WVF behaalt klinkende overwinning: 2-5

Zwolle – Op het zonnige sportpark Smidserve scheen vanmiddag de zon vooral voor onze jongens. Gedreven spelend werd de zeperd die in Aalten was opgelopen volledig rechtgezet. Vooral door de hattrick van Özhan Kardag, die vanmiddag een bijzonder neusje voor de goal had, werd de overwinning behaald. De andere doelpunten kwamen van Arno Leenhouts en Hessel Berends.

Op het nieuwe kunstgrasveld van de Boys was het vanmiddag heerlijk vertoeven. Er werd een attractieve partij voetbal op de mat gelegd door beide ploegen. De eerste kansjes kwamen er voor de gastheren maar het was Arno Leenhouts die uit een vrije trap de bal bemachtigde en feilloos inschoot 0-1. WVF bleef aandringen, maar inzetten van Mark Sloots en een kopbal van Özhan Kardag misten net de goede richting. Het was Hulzense Boys speler Henri Enserink, met een Eagles verleden, die een geforceerde vrije trap snoeihard inschoot en onhoudbaar het net deed bollen achter Michel van de Aa. De Boys leken even daarna door te drukken maar gelukkig voor WVF werd uit een kopbal de onderzijde van de paal getest. Een volgende vrije trap was nu wel een prooi voor Michel van de Aa. Na de rust had Eduard Lindeboom enkele wijzigingen aangebracht in de opstelling zonder overigens te wisselen. Deze andere opstelling gaf duidelijk meer evenwicht in het elftal. De combinaties liepen direct beter en opnieuw Arno Leenhouts wist te scoren, echter helaas buiten spel. Özhan Kardag was kort daarna wel succesvol en scoorde vrij onverwacht de 1-2. Hij leek opnieuw te scoren maar via een Boys speler ging zijn inzet over het doel. De Boys kwamen toch weer meer uit hun schulp wat resulteerde in de mooie gelijkmaker van Remco Velnaar uit een goede combinatie. Mark Sloots wist de solerende Peter Stiekema van scoren te houden. De gelijke stand bleef niet lang op het scorebord want Özhan Kardag stond opnieuw op de goede plaats en scoorde beheerst de 2-3. Hulzense Boys raakte wat van de wijs en maakte enkele vervelende overtredingen waar scheidsrechter Voogsgeerd maar matig tegen optrad. René Dorgelo kwam Hans Kamping vervangen. Uit een corner van hem wist Özhan Kardag opnieuw te scoren 2-4 en dus een èchte HATTRICK. In de extra tijd wist Hessel Berends de bal onder controle te brengen en scoorde beheerst de 2-5, tevens de eindstand. Een prima resultaat van opnieuw een sterk collectief. Toch mag vanmiddag speciaal Özhan Kardag genoemd worden. Voordurend lastig voor zijn tegenstander, goed storend en vooral een prima neusje voor de goal wat resulteerde in de prachtige hattrick! Waar Özhan zelf blij maar heel bescheiden bleef over zijn doelpunten gaf leider Erik Albers aan dat Özhan zijn bijnaam “goochelaar” vanmiddag alle eer had aangedaan. Volgende week thuis de inhaalwedstrijd tegen DZSV. Hopelijk opnieuw 3 punten! Tekst: Bert Kamerman

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Het ging goed gister:
  1 wint met 3x ?zhan. Zaterdag de nummer laatst gewoon thuis niet onderschatten… Blijf je goed meedoen om de koppositie! Valse start helaas, vorige keer in de 2e periode. Maar er zijn nog wedstrijden genoeg om dat recht te trekken.
  Wij mochten dus zelf ons schamel puntenaantal verdubbelen
  A1 wint, zeer nutttig, enioge treffen van Mark
  B1 wint wéér van Berkum. Met o.a. 3x Jordi!
  Gezellig hr. GJ Kok weer eens te ontmoeten!!  ⚠️ Meld

 2. Bedankt! Wat sportief: verdiend. Wel spectaculair: 3-0, 3-3, 4-4, 6-4.
  Het feestje dat Eduard zaterdag voor een week had, bij supporters, heeft hem goed gedaan. Begreep dat ze hem eens dj moeten laten spelen in de kantine. Zou een ontdekking zijn.

  Misschien kan wichert dit ff meenemen naar de ledenvergadering vanavond?


  ⚠️ Meld

 3. Begreep dat ze hem eens dj moeten laten spelen in de kantine. Zou een ontdekking zijn.

  Is al ondekt bij Berkum… samen met de PEPERBUSSE….super duo.


  ⚠️ Meld

 4. :D:D:D Dat was nog eens een finale….Tuurlijk over het hele tournooi was Berkum het best. Helaas won de verkeerde ploeg in de finale.
  Het moet toch een troostrijk idd zijn, dat de beste van het tournooi gewonnen heeft 😉

  Vrees dat ik de eerste maanden niet zo snel in Wythem of omgeving te vinden ben.

  Over ploegen uit gehuchten/dorpen, zwagers en vieren gesproken….

  Mijn zwager gaat dit jaar expres nog door bij VSCO, want aan het eind van het seizoen wordt gevierd (zit daar ik het land van Gerrit K.–die 2 traint—wel goed) dat ie 25 jaar bij de senioeren voetbalt.
  ****
  Dat vind ik gaaf zulke extra feestmogelijkheden/bindings-dingen. Bij mijn weten gebeurd dat niet bij WVF, bij Berkum?


  ⚠️ Meld

 5. Dat vind ik gaaf zulke extra feestmogelijkheden/bindings-dingen. Bij mijn weten gebeurd dat niet bij WVF, bij Berkum?

  Elke week feest in Berkum….elke zaterdag is een jubileum.  ⚠️ Meld

 6. :D:D:D Jaja, volgens mij vertrekt er ook al snel een groep naar Dr Vrolijkheid. Of is dat meer na trainen?
  Dus typische dorpsCHe dingen vieren, als in mijn voorbeeld. Ook bij jullie niet?

  Citaatje van het mannenkoor hier om de hoek, bij café De Karre:
  “Ja dat is mooi mooi mooi man; het LEVEN dat is één groot feest!”


  ⚠️ Meld

 7. Dus typische dorpsCHe dingen vieren, als in mijn voorbeeld. Ook bij jullie niet?

  Het gerucht gaat dat die Bertus en Henny zaterdag door het dorp op een platte kar worden rondgereden, omdat ze meer dan 53 jaar bevriend zijn met elkaar.;)

  Maar ja dat bedoel je natuurlijk ook weer niet..

  Berkum bruist van de dorpsche dingen…teveel om op te noemen.


  ⚠️ Meld

 8. Zag ome Coen dubbel en groot in beeld in dé reclamekrant…vierde dat ie 25 jaar in Berkum zat. Vind dat ie ze wel makkelijk binnenhaalt met minimale ruimte. Maar ja, op dat dossier schijnt Willem al te zitten.

  On-topic: WVF in vorm. Nog steeds richting een mooie periodetitel. Blijf bij de laatste omdat ze dan, in vorm, door kunnen stoten naar de 1e Klasse. Maar ze doen ook nog gewoon mee om de 1e plaats!


  ⚠️ Meld

Reageer