Poëzieavond in Popfront

Zwolle – Popfront is in Zwolle dé plek voor muzikanten, maar naast concerten hebben we ook aandacht voor literatuur. Donderdag 26 november is er een gevarieerde Poëzieavond in Popfront. Er is nog plek voor deelnemers, dus meld je aan.

De Poëzieavond biedt iedereen de gelegenheid om verhalen en gedichten voor te dragen. Het kan gaan om eigen werk, maar ook inspirerend werk van anderen dat je raakt. Inmiddels hebben zich al enkele deelnemers aangemeld en ze staan in elk geval garant voor een gevarieerde avond. Maar er is er nog plaats voor dichters, schrijvers en literatuurliefhebbers om tijdens deze avond het Popfront-podium te betreden. Hou je van schrijven en poezië, geef je dan voor 26 november op via bameijer1@hotmail.com. Heb je een kort verhaal of gedicht, laat dan van je horen.

De Poëzieavond op 26 november begint rond 20.30 uur. De deuren van het Popfront-café zijn geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is, zoals altijd, gratis. Popfront is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle.

Artikel delen: