CV d’Oelewappers blij met Prinses Dineke I

Zwolle – Zaterdagavond was het in een vol restaurant De Vrolijkheid tijd voor het jaarlijkse Prinsenbal van  CV d’Oelewappers. Het was de avond met de Abdicatie van prins Hendrik III en de opkomst van de nieuwe hoogheid. Een prinses dit keer!

21-11-2009_nieuwe_princes_voor_d_oelewappers_3.jpg

Precies 23.11 uur was het tijd voor de nieuwe hoogheid. Dat werd Dineke Schulte. Zij is de nieuwe hoogheid van CV d’Oelewappers met de naam Prinses Dineke I. Samen met haar adjudanten, Anja Westerhof en Renate Elshorst gaat zij die jaar d’Oelewappers voor. Haar leus voor dit jaar is ’Met de zon in het hart gaat prinses Dineke met d’Oelewappers van start’. De feestavond werd muzikaal begeleid door huis-dj Fernand Lieverst en blaaskapel Le Bombardon. Zij zorgden ervoor dat de voetjes van de vloer gingen. Als muzikaal toetje kwamen de Towersnörrn uit Zwolle optreden. De Oelewappers zijn zeer verheugd met de nieuwe prinses.

21-11-2009_nieuwe_princes_voor_d_oelewappers_6.jpg

21-11-2009_nieuwe_princes_voor_d_oelewappers_1.jpg

21-11-2009_nieuwe_princes_voor_d_oelewappers_5.jpg

21-11-2009_nieuwe_princes_voor_d_oelewappers_2.jpg

21-11-2009_nieuwe_princes_voor_d_oelewappers_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 15
 1. hoi wichert zal ik je uit de droom helpen?
  anja ouddansmarike tevens trainster- dineke was secr oelewappers en was heeeeeeeeeeeel vrogger lid sassenpoorters en renate was al eerder adj ;D
  zo heb ik oe geheugen opgefrist ie warre vrogger toch zelf bie de knienen;):P


  Maak melding

 2. Dick je hebt 1 voordeel je hoeft je niet te verkleden en geen pruik op te zetten ,je bent zo al een clown,in de goede zin van het woord trouwens.Al die karnavalsavonden het is allemaal veren wat je ziet.Het echte karnaval moet nog komen immers


  Maak melding

 3. Dank je Wichert vond Ben Cramer’s enige hit ook altijd heel aandoenlijk 😉
  Nog eens wat he: vind jij die nootjes van Paolo en Casper (ex-Be Quick en geliefd HORECA-man) ook zo donders lekker?
  Omdat wij zaterdag en maandag gasten mogen ontvangen heb ik van de week eens bij Paolo geïnformeerd…..ga ze vanmiddag/-avond bij de HANOS halen. Vorige week donderdag kwam sprak ik er de moeder van Dominique.
  Maar die tijden dat Gerrit S, Jolanda G, Hans ten B. (volgens mij heeft hij daar ook nog eens de boel op de rit gezet;)) en Tonny er werkten zijn helaas voorgoed voorbij. Denk wel dat zij, de HANOS groot gemaakt hebben. Dat dan weer wél.


  Maak melding

 4. Helemaal niet verkeerd, heb Kareltje in dezelfde pose en om dezelfde reden zaterdag nog een schouderklopje gegeven. Vond het podiumpje/de verhoging dan ook wel terecht voor zo’n select gezelschap!


  Maak melding

Reageer