Berijders scooter gepakt voor wapens en drugs

Zwolle – In de nacht van zondag op maandag 23 november werd aan de Hoogstraat de scooter van een 18-jarige Zwollenaar gecontroleerd. De 18-jarige man bleek zijn rijbewijs niet bij zich te hebben en ook het kentekenbewijs van de scooter of een ander id-bewijs kon hij niet tonen. Ook bleken het kenteken van de scooter en het framenummer niet overeen te komen.

Hierop werd door de politie besloten om de scooter naar het bureau te vervoeren voor nader onderzoek. Bij het inladen van de scooter viel er een vlindermes uit het stuurhuis van de scooter. Hierop werd de 18-jarige man aangehouden voor het voorhanden hebben van een verboden wapen. Bij de fouillering bleek de man ook nog in het bezit te zijn van een busje traangas. De man deed afstand van beide zaken. Bij de 18-jarige Zwollenaar op de scooter zat ook een 22-jarige Zwollenaar. Deze werd ook gecontroleerd en hij bleek in het bezit te zijn van harddrugs. De 22-jarige Zwollenaar werd hierop aangehouden in het kader van de opiumwet.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ha, gezellige jongens zo te horen… Al zullen ze – inmiddels een halve dag later – al wel weer de draad opgepikt hebben van hun alledaagse leventje.


    ⚠️ Meld

Reageer