Vierde editie Midwinterfeest

Zwolle – ‘Tegenwoordig verschuiven we alles’, verzucht een vrouw. Verjaardagen worden niet meer op de dag zelf gevierd, Sinterklaas wordt doorgeschoven op een dag die ieder past… Het is dat we de Kerst niet kunnen verschuiven maar anders… Voor de vierde keer organiseert Waeter aan de Kook op zondag 20 december het Midwinterfeest.

Even op adem komen in de drukke decembermaand, elkaar ontmoeten en genieten van een drankje, een lekkere maaltijd en een warm onthaal door gastvrouw Jolan Van de Waeter. Dit jaar gaat Waeter aan de Kook aan de haal met de kerstdagen. Een vrouw belandt tijdens haar eigen verjaardagsfeestje in een nachtmerrie. In plaats van dat zij haar 30ste verjaardag viert, blijkt zij 60 te zijn geworden. Ze realiseert zich dat zij de komende 20 jaar haar tijd anders in wil delen. Resoluut komt ze tot een ferm besluit… wat uiteindelijk leidt tot een vlammend einde. Het Midwinterfeest is geschikt voor iedereen van 3 tot 85 jaar. Het feest bijwonen betekent een aantal uren genieten van verhalen en muziek.

Natuurlijk speelt de kerstboom op de achtergrond mee. Laat de drukte en stress van de feestdagen achter je, dompel jezelf onder in het samenzijn met je gezin, vrienden of sta open voor nieuwe ontmoetingen. Kortom: kom en geniet. Voor de kinderen is er een kinderprogramma met als thema ‘De kerstboom’.

Over Waeter aan de Kook
Waeter aan de Kook, een bedrijf van theatermaker/verhalenmaker en -vertelster/organisator Jolan Van de Waeter, verbindt verhalen met theatrale en culinaire zaken. De producties van Waeter aan de Kook richten zich op alle facetten van het mens zijn: humor, respect, zelfspot en relativeringsvermogen. Naast eigen theaterproducties biedt Waeter aan de Kook theaterworkshops en kan zij de organisatie en productie van activiteiten uit handen nemen. Ook kan Jolan Van de Waeter de rol van theatrale gastvrouw vervullen.

Toegang, info & reserveren
Het Midwinterfeest vindt plaats op zondag 20 december (16.00 – 19.00 uur) aan de Weteringkade 1 in Zwolle. Toegang: 19,50 euro (volwassenen, inclusief maaltijd en een welkomstdrankje) en 8,50 euro (kinderen t/m 12 jaar, inclusief maaltijd, ranja gratis). In verband met de catering is reserveren noodzakelijk. Reserveren kan via info@waeteraandekook.nl of tel. 06 30 70 66 06. Kijk ook op www.waeteraandekook.nl.

 

Artikel delen:

Reageer