Nieuw programma Stichting Vier Het Leven

Zwolle – Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Stichting Vier Het Leven theater- en concertbezoek voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. De stichting biedt ook dit seizoen weer theaterarrangementen aan in de regio Zwolle: voor senioren uit Zwolle, Dalfsen, Nieuwleusen en per 1 december a.s. ook Hattem. Hierbij wordt gezorgd voor de entreekaarten, drankjes, het vervoer (door een vrijwilliger) en prettig gezelschap!

Zo staat op 20 december Het Wolga Kozakkenkoor met hun kerstliederen op het programma. In januari gaan we ondermeer naar ‘Spirit!’ van Introdans, ‘de Kersentuin’ van Tsjechov, het toneelstuk ‘Amateurs’ met Wil van Kralingen en Purper. In februari kan men genieten van o.a. de Drie Baritons, Tineke Schouten en ‘Un Ballo in Maschera’ van de Nationale Reisopera. Mensen die een arrangement willen reserveren, kunnen elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen met telefoonnummer 035 – 52 45 156. Op dit nummer kunnen zij ook het volledige programma van het 2e kwartaal 2009/2010 opvragen. Meer informatie vindt men op: www.4hetleven.nl . Stichting Vier Het Leven gaat haar voorstellingen vanaf 1 december a.s. ook aan senioren uit Hattem aanbieden. Zij kunnen zich vanaf heden dus opgeven !

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Stichting Vier Het Leven theater- en concertbezoek voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. Een grote groep begeleiders spant zich op vrijwillige basis in voor het organiseren van een heerlijke avond uit! In Overijssel bestaan momenteel de regio Zwolle (voor senioren uit Zwolle, Dalfsen, Nieuwleusen en Hattem) en de regio Vechtdal (voor senioren uit Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart). De regio Zwolle werkt o.a. samen met Odeon De Spiegel Theaters, De Verhalenboot, Stichting Welzijn Ouderen Zwolle, IJsselheem en verschillende zorgcentra.

Artikel delen:

Reageer