Zwolle verrast met processie met stier

Zwolle – Dinsdagmiddag vond er iets opmerkelijks plaats in het centrum van Zwolle. Vanaf het stadhuis aan het Grote Kerkplein vertrok een ‘karavaan’ met als motto ‘hou de expositie fris’!’

24-11-2009_drijvende_karavaan_1.jpg

De processie speelde in op de actualiteit, dat er een aantal stieren ontsnapt waren van een filmset. In de nieuwe film waarin Tom Cruise en Cameron Diaz zullen meespelen, ‘Knight and Day’, zijn er op maandag tijdens de opnames een paar stieren ontsnapt. Dinsdagmiddag 24 november (in het Chinese jaar van de Stier), trok vanuit het stadhuis van Zwolle, alwaar momenteel de expositie ”Die Treibende Karawane” gaande is, een kleine processie met een stier op poten die in een lemniscaat via de Peperbus aan de Ossenmarkt weer terug naar het stadhuis voerde. Deze processie werd begeleid door de Ecovlotfanfare en enkele fluoriserende Eskimo’s. Volgende week zal in het kader van de expositie een vliegtuig worden gemaakt op het Grote Kerkplein.

24-11-2009_drijvende_karavaan_3.jpg

24-11-2009_drijvende_karavaan_2.jpg

Links:
www.drijvendekaravaan.magix.net
http://www.vvvzwolle.nl/nl/agenda/bruist/agenda_id,2138

Artikel delen:
Reacties 8
  1. performance
    niet alles wat afwijkend is is dubieus. Er zijn gelukkig nog mensen als OXO die in hun vrije tijd (betekend dat zij werken voor de kost) dit soort leuke activiteiten ontwikkelen. Over smaken kun je altijd twisten.
    Respect voor andersman opvattingen is daarbij uitgangspunt.


    ⚠️ Meld

Reageer