Het weer: bewolkt

Zwolle – Woensdag gaat de dag wisselend bewolkt en overwegend droog van start. In de loop van de ochtend neemt de hoeveelheid bewolking al snel toe, waarna het ’s middags gaat regenen. De wind steekt op en aan de kust kan deze tijdelijk hard tot stormachtig worden. Daarnaast is er weer kans op windstoten. De middagtemperatuur ligt dan tussen 12 en 13 graden. ’s Avonds wordt het droger en klaart het wat op.

24-11-2009_weerfoto__th_a_kempisstraat_.jpg
Thomas a Kempisstraat

Donderdag wisselen buien en enkele opklaringen elkaar af. De buien zullen de overhand hebben en daarbij is er ook kans op onweer en windstoten. De zuidwester blijft overmoeid (stevig) doorwaaien en met maximaal 11 graden voelt het guur aan. De dagen daarna houdt het wisselvallige weer aan. Geregeld valt er regen en de wind haalt ook af en toe uit. De temperaturen gaan omlaag en komen uit rond 8 graden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Laat maar (8:25) HOEF niet eens naar Paolo van Vilsteren! Dit bedrijf met inmiddels een dikke 80 medewerkers verdeeld over maarliefst DRIE vestigingen (1 in Áttem onder een andere naam). Komt gewoon gratis thuis……

    Westenholtenaar zeker die Paolo ;D


    ⚠️ Meld

Reageer