Mega Merken Markt in de IJsselhallen van Zwolle

Geannuleerd!!!

Zwolle – Van 27 tot en met 29 november zal er een mega kleding markt plaatsvinden in de IJsselhallen Zwolle. Diesel, G-star, Hilfiger Denim en Levi’s. Kleding van deze, maar ook van vele andere grote merken worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden tijdens de Mega Merken Markt die van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november plaatsvindt in de IJsselhallen Zwolle.

Een strakke jeans vanaf €25,- of een paar flitsende stappers vanaf €10,-: op de Mega Merken Markt, van vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november in de IJsselhallen Zwolle, kunnen bezoekers tegen gereduceerd tarief kleding kopen van grote merken als Wrangler, Nike, Adidas, Nudie en Fornarina. De bezoekers wordt een breed assortiment topmerk kleding tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. Naast diverse jeans en schoenen worden ook jacks en tees aangeboden. De Mega Merken Markt is van vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt €2,- en is incl. een gratis consumptie.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @ Linda dat is inderdaad lelijk, weet niet hoe dit item op weblog is gekomen, hadden ze dit toch ook kunnen melden.

    ==========

    We gaan er direct achteraan!


    ⚠️ Meld

  2. Ben inderdaad benieuwd wat daar dan de reden van kan zijn, dat zo’n beslissing op het laatste moment genomen is. Goed dat Linda dit melde, zo kan misschien nog enigszins voorkomen worden dat er nog meer mensen voor niets daar naar toe gaan.


    ⚠️ Meld

Reageer