Kerststadswandeling door sfeervol Zwolle

Zwolle – Tijdens een Zwolse warme wintermiddag wordt de kerstwandeling opgeluisterd met verrassende elementen zoals  muziek, dans en poëzie. De stadsgids vertelt over de hanzehistorie, de strijd tussen Kampen en Zwolle en de verbrande toren van de Grote Kerk. De gids heeft de sleutel die toegang verschaft tot de best bewaarde geheimen van de stad.

 

kerst.jpg
Archieffoto Weblog Zwolle

De start van de wandeling is in het Stedelijk Museum, waar de eerste verrassing al klaar staat. Hierna wordt verder gewandeld langs unieke Zwolse locaties zoals de Waalse Kerk en uiteindelijk de 600 jaar oude Sassenpoort, die centraal staat dit jaar. Ondertussen kan de unieke kerstsfeer in de Zwolse binnenstad worden opgesnoven. De sfeervolle en gezellige lampjes op het Grote Kerkplein en de mooie kerstbomen op de Grote Markt. Uiteraard maakt de glühwein het verhaal compleet. De gids en de verrassingen boeien van begin tot eind. Gedurende twee en een half uur volop beleving voor jong en oud. Aanmelden voor de kerstwandeling op 11, 13 of 16 december kan nu. De wandeling start op 11 en 16 december om 16.00 uur en op 13 december om 14.00 uur.

Kaarten worden, alleen bij voorinschrijving, verkocht bij de VVV winkel in de Hoofdwacht, Grote Markt 20. Kinderen tot 8 jaar betalen €7,50 en volwassenen slechts €10,00 dus wees er snel bij, want op is op. Voor meer informatie kunt u bellen met 038-4216198 of kijk op www.vvvzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Als Harry Vrieling de gids is dan moet je na 2 1/2 uur zelf een eind maken aan die rondleiding want die man weet van geen ophouden. Hij praat aan één stuk door en vergeet de tijd. Wel leuk hoor met die man als gids.


    ⚠️ Meld

Reageer