Nieuwjaarsbijeenkomst 2010 gemeente Zwolle

Zwolle – Burgemeester Henk Jan Meijer nodigt namens de gemeenteraad en het college van B&W Zwollenaren van harte uit aanwezig te zijn bij de Nieuwjaarsbijeenkomst 2010. De burgemeester kijkt tijdens deze feestelijke gelegenheid terug op het afgelopen jaar, maar werpt vooral ook een blik op het net begonnen nieuwe jaar. De nieuwjaarsbijeenkomst begint maandag 4 januari 2010 om 19.30 uur met koffie en thee in Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein 14 in Zwolle. Gratis plaatsbewijzen zijn vanaf donderdag 26 november 09.00 uur te reserveren.

Burgemeester Henk Jan Meijer opent de avond om 20.00 uur met zijn toespraak. Aansluitend kan men genieten van ‘Uutsprèken ontmoet Wie heeft de Bal’. Muppetstuff, Erwin Nijhoff, de begeleidingsband van Uutsprèken en de rappers Rico en Typhoon zorgen voor een gevarieerde voorstelling met Nederlandstalige hip-hop, folk, pop, streektaal en rock-‘n-roll. Daarna wordt de avond voortgezet in alle foyers van De Spiegel met muziek, een hapje en een drankje. Om 23.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Reserveren

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst is een (gratis) plaatsbewijs nodig, te reserveren vanaf donderdag 26 november om 09.00 uur. Per persoon kunnen één of twee kaarten gereserveerd worden. Voor een rolstoelplaats kan men telefonisch contact opnemen met het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters.

Reserveren kan:

§         Via www.odeondespiegel.nl.

§         Via de knop ‘nieuwjaarsbijeenkomst 2010’ op www.zwolle.nl.

§         Bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14. Telefonisch bereikbaar (038-4 288 288) en geopend op werkdagen van 13.30 tot 17.30 uur (op donderdag tot 20.30 uur) en een uur voor aanvang van een voorstelling. In het weekend een uur voor aanvang van een voorstelling.

Let op: kaarten kunnen uiterlijk 15 december afgehaald worden bij het Bespreekbureau. Gereserveerde kaarten worden niet via de post verstuurd.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. @ Ingrid, Wilde nog meer schrijven maar er kwam wat tussen.

  Wil al een jaar of 5 gaan met mijn broertje…..maar ook daar kwam vaak wat tussen. O.a. “toch geen zin”. Geloof dat ik het ook over me af roep, daarom maar geen “ja, ik ga” :'( Ga jij zéker?

  Buiten mijn broertje kan ik geen belangstellenden vinden. We hebben zaterdag en maandag wat te vieren, zal alvast eens vragen.


  ⚠️ Meld

 2. :D:D:D Ga je zeker? Ook naar de nieuwjaarsreceptie van WVF? Heb goede herinneringen aan de laatste keer. En er is nog een voornemen geboren, op mijn initiatief…..helaas al bijna een jaar verder en ik vrees dat het nixxx wordt.

  Wil voor De Kroniek “de WVF-cultuur” gaan beschrijven. met een man/ vrouw of 4 a 5. Heb wat mensen gepolst die allen wilden (1 nieuwe, 1 ex DB-er, 1 doe zeg maar in de communicatie zit, jij zou er ook mooi bij kunnen of nog een ex-DB-er: gewoon brainstormen (noemen die doorgeslagen managementtypes dat tegenwoordig) laten we een bandje meelopen……werk ik het wel uit.

  Maar uh, bijna een jaar verder:'(
  Vrogger toen we met bussen meegingen met 1, na onze eigen wedstrijd (opschieten) zongen we toch écht het WVF-lied…..zou iemand die nog kennen 😮
  —–
  On-topic afgesloten: Genoeg variatie in muziek zeg:

  Muppetstuff, Erwin Nijhoff, de begeleidingsband van Uutspr?ken en de rappers Rico en Typhoon zorgen voor een gevarieerde voorstelling met Nederlandstalige hip-hop, folk, pop, streektaal en rock-??n-roll. Daarna wordt de avond voortgezet in alle foyers van De Spiegel met muziek, een hapje en een drankje. Om 23.00

  Wel weer jammer van de doordeweekse dag….Wichert: Anders nemen we meester-vlagger Harry mee. Die spuugt er ook niet in en dan zijn we er zelf ook?


  ⚠️ Meld

Reageer