Truck gestolen van bedrijventerrein de Marslanden

Ingezonden:

Zwolle – In de nacht van dinsdag 24 november 2009 op woensdag 25 november 2009 tussen 19.00 en 08.00 uur is een promotietrailer (BE Combinatie) van ons parkeerterrein gestolen. Woensdagochtend ontdekten wij dat de promotie truck (kenteken 05-BF-RG) met trailer (Kenteken OH-39-BH) is ontvreemd.

blauwe_truck_2171.jpg

Het 14 meter lange voertuig stond geparkeerd voor ons bedrijfspand aan de Conradstraat op bedrijventerrein “de Marslanden” te Zwolle. Deze promotie trailer, eigendom van Promotie-Plaza, gebruiken wij als mobiele winkel, alwaar wij dagelijks ons geld mee trachten te verdienen. De diefstal is dan ook een regelrecht ramp voor Promotie Plaza en ons. In een poging om de trailer terug te krijgen richten wij ons tot de media. Een dergelijk opvallend voertuig moet door iemand gezien zijn! Heeft u dit voertuig gezien in de nacht van dinsdag op woensdag of heeft u een tip, neemt u dan contact op met politie IJsselland 0900-8844.

Details diefstal

In de nacht van dinsdag 24 november 2009  op woensdag 25 november 2009 tussen 19.00 en 08.00 uur  is een promotietrailer (BE Combinatie) van ons parkeerterrein gestolen.

Hiervoor hebben wij aangifte gedaan bij de politie en staat de promotietrailer geregistreerd als gestolen. De trekker is van het merk Mercedes-Benz en de hele combinatie is donkerblauw van kleur.

Op het moment dat het voertuig gestolen is, was de trailer aan de buitenzijde bestickert (witte letters) met de naam van onze opdrachtgever.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Wij hebben niks gezien.
  Door Roodlichbekeurders.., op 25 november 2009 om 21:34

  Bah bah! Wat flauw weer!
  >:(

  Als ze de gestolen combinatie voorbij zouden zien komen zouden ze natuurlijk ook niets doen h?? Nee, want dan zouden ze jou wel eens kunnen missen als je door rood rijdt! Tuuuuurlijk!


  ⚠️ Meld

 2. Ja, ik vind het gewoon erg flauw. Het is telkens hetzelfde liedje als er een roodlicht controle, snelheidscontrole, gordelcontrole of fietsverlichtingscontrole is geweest. Wanneer een stel aso’s gepakt is om het één of ander zie je deze mensen ineens geen commentaar geven! Want dan zouden ze moeten toegeven, dat de politie ook werk verricht wat ZELFS in hun ogen goed werk is!


  ⚠️ Meld

 3. @ Plantje: Vind ook dat we mensen moeten kunnen verplichten commentaar te geven. Bovendien is + en – en prima, maar er moet een open register komen waar iedereen vermeldt waaaaaar zijn beoordelingen heen zijn gegaan 😉

  Inhoudelijk zeker eens.


  ⚠️ Meld

Reageer