300 cadeautjes voor achterstandsgezinnen in Zwolle

Zwolle – Humanitas verzorgt ook dit jaar de uitgifte van 300 cadeautjes voor kinderen in achterstandsgezinnen in Zwolle en Kampen. Dit is mede mogelijk gemaakt door een donatie van maar liefst € 1500,- van het Sinterklaasmuseum Zwolle.

25-11-2009_gift_door_sinterklaas_museum_1.jpg

Dit geld is afkomstig uit de opbrengst van de toegangsgelden van het museum. Monuta heeft dit bedrag verdubbeld waardoor er voor maar liefst € 3000,- aan speelgoed te verdelen is. Woensdag heeft Meine Boonstra de gehele partij afgeleverd bij Humanitas in de Assiesstraat. Onlangs heeft het Sinterklaasmuseum ook al voor € 300,- speelgoed aan de stichting Dom Sadecra overhandigd die de belangen behartigen van gehandicapte kinderen in een tehuis in Bulgarije.

25-11-2009_gift_door_sinterklaas_museum_2.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “300 cadeautjes voor achterstandsgezinnen in Zwolle”

  1. Kijk…dit soort geweldige dingen, doen me blijven geloven in Sinterklaas. Want juist dat waar sinterklaas voor staat, komt op deze manier tot leven. Je bent een topper Meine…!!

  2. Geweldig Meine, om het sinterklaasfeest en de goede doelen zo met elkaar te laten verweven! Ik kan iedereen het sinterklaasmuseum van harte aanbevelen!

    Hartelijke groet

    Marion van Kessel

Reacties zijn gesloten.