300 cadeautjes voor achterstandsgezinnen in Zwolle

Zwolle – Humanitas verzorgt ook dit jaar de uitgifte van 300 cadeautjes voor kinderen in achterstandsgezinnen in Zwolle en Kampen. Dit is mede mogelijk gemaakt door een donatie van maar liefst € 1500,- van het Sinterklaasmuseum Zwolle.

25-11-2009_gift_door_sinterklaas_museum_1.jpg

Dit geld is afkomstig uit de opbrengst van de toegangsgelden van het museum. Monuta heeft dit bedrag verdubbeld waardoor er voor maar liefst € 3000,- aan speelgoed te verdelen is. Woensdag heeft Meine Boonstra de gehele partij afgeleverd bij Humanitas in de Assiesstraat. Onlangs heeft het Sinterklaasmuseum ook al voor € 300,- speelgoed aan de stichting Dom Sadecra overhandigd die de belangen behartigen van gehandicapte kinderen in een tehuis in Bulgarije.

25-11-2009_gift_door_sinterklaas_museum_2.jpg
Artikel delen:
Reacties 6
  1. Kijk…dit soort geweldige dingen, doen me blijven geloven in Sinterklaas. Want juist dat waar sinterklaas voor staat, komt op deze manier tot leven. Je bent een topper Meine…!!


    ⚠️ Meld

  2. Geweldig Meine, om het sinterklaasfeest en de goede doelen zo met elkaar te laten verweven! Ik kan iedereen het sinterklaasmuseum van harte aanbevelen!

    Hartelijke groet

    Marion van Kessel


    ⚠️ Meld

Reageer