Sportinstuif ‘Zwolle Sport Onbeperkt’

Zwolle – Zin in een leuke en uitdagende dag? Kom dan in de kerstvakantie naar de sportinstuif ‘Zwolle Sport Onbeperkt’. Iedereen met een lichamelijke, visuele of verstandelijke beperking, jong en oud, kan die dag kennismaken met verschillende vormen van aangepast sporten.

Je ontdekt met het sporten hoe je van een beperking een kwaliteit kunt maken. Onder professionele begeleiding krijg je de mogelijkheid verschillende sporten uit te proberen, zoals zaalvoetbal, atletiek, tafeltennis, goalbal, korfbal en rolstoelbasketbal. Onder leiding van prominente Zwolse sporters kun je sportclinics volgen en wie lekker wil dansen en bewegen duikt de ‘disco’ in. In een informatiemarkt kun je meer informatie krijgen over de verschillende gehandicapte sporten. En maak kennis met succesvolle gehandicapte sporters zoals tafeltennisser Gerben Last en atleet Kenny van Weeghel. Wil je de sporters aanmoedigen, dan ben je van harte welkom op de publieke tribune.

Deelname is gratis en voor de deelnemers is er een hapje en een drankje.

Dus noteer alvast in je agenda:

• 21 december 2009 tussen 15.00 – 20.30 uur Hogeschool Windesheim, Campus 2-6, CALO

Meer informatie De sportinstuif vindt plaats in het kader van het Jaar van de Gehandicaptensport: ‘Zwolle Sport Onbeperkt’. Samen met een groot aantal sportverenigingen wordt nog hard gewerkt aan het definitieve programma van die dag. Binnenkort vind je meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden in deze Wijzer en op de website www.zwollesportonbeperkt.nl.

Artikel delen:

Reageer