IJsshow Holiday on Ice arriveert in Zwolle

Zwolle – Donderdagavond was in de IJsselhallen van Zwolle de première van de nieuwste show van het ijsspektakel Holiday on ice. Met het thema Spirit of the World tourt het ijscircus deze weken door Nederland en neemt de toeschouwers mee over de wereld en laat de karakteristieken van verschillende culturen zien.

 holiday_12.jpg

Bezoekers ervaren een magische ontdekkingstocht van Oosterse filosofie, Pow Wow indianen, dansen, Schotse volksdansen en streetdance uit New York. Meer dan 40 absolute topschaatsers, 350 verbluffende kostuums en een sensationele lichtshow maken van Spirit of the World een fascinerend spektakel. Dit alles aan de hand van de bekende artistiek directeur Robin Cousins en choreograaf Karen Kresge. Holiday on Ice heeft haar eigen mobiele ijsmachines die in staat zijn om op elke locatie een ijsvloer te creëren. De ijsvloer kan in iedere gewenste afmeting worden geplaatst, afhankelijk van de grootte van de locatie. Het duurt drie dagen om een ijsvloer te maken. Tevens verhuurt Holiday on Ice ijsvloeren. De ijsshow is de komende dagen nog in Zwolle te zien.

holiday_25.jpg

 holiday_15.jpg

holiday_4.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

Spirit of the World is opvallend fris en avontuurlijk en aantrekkelijk voor alle leeftijden. De productie maakte de afgelopen twee jaar furore in onder meer Duitsland en Frankrijk en is nu eindelijk in Nederland te zien. Het met een award bekroonde decor zorgt samen met onze artiesten voor een unieke belevenis en een onvergetelijke middag of avond uit.

holiday_5.jpg

holiday_6.jpg 

holiday_3.jpg

holiday_7.jpg

holiday_9.jpg

holiday_10.jpg 

holiday_11.jpg 

holiday_8.jpg

holiday_2.jpg

holiday_13.jpg

holiday_14.jpg

holiday_16.jpg

holiday_17.jpg

holiday_18.jpg

holiday_19.jpg

holiday_20.jpg

holiday_21.jpg

holiday_22.jpg

holiday_23.jpg

holiday_24.jpg

holiday_26.jpg

holiday_27.jpg 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hele mooie foto’s, ik was er donderdagavond. Het was bij lange na niet uitverkocht. Tip wil je er nog heen? Reserveer via Sinterklaas aanbieding 50% korting op de aanbieding! Of ga last minute, koop je kaartje 2 uur voor aanvang bij de kassa ?? 15,- per kaart eerste rang!


    ⚠️ Meld

Reageer