Het weer: bewolking

Zwolle – Vrijdag zorgt een krachtige zuidwestelijke stroming voor aanvoer van bewolking en buien naar onze omgeving. Als we de zon even te zien krijgen hebben we geluk gehad. Het kwik loopt op naar een graad of 9, maar in combinatie met het herfstachtige weerbeeld voelt het guur aan.

26-11-2009_weerfoto__koggelaan_.jpg
Koggelaan

Zaterdag volgt echter opnieuw regen, waarbij ook de wind weer een grote rol gaat spelen. Er kan in de loop van de dag lokaal flink wat regen vallen. De maximumtemperaturen liggen rond 8 graden. De zuidwestenwind kan aan de kust weer stormachtig worden. Zondag wordt een drogere dag, al blijft er kans op een bui. Na het weekend blijft het wisselvallig en herfstachtig.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Het weer: bewolking”

  1. @Wichert.

    Denk dat die foto gisterenavond al geplaatst is.Heb vanacht paar keer gekeken(wegens niet kunnen slapen) en toen stond die er al.

  2. Had niet anders verwacht,omdat ik juist weet dat Harry een echte uitslaper is ,daarom ziet hij er ook zo uitgeslapen uit.Kon jij ook al niet slapen Zwolse ,je zou toch zeggen met dit weer moet het lukken en alle bladeren zijn al van de bomen,maar ik heb ook heel slecht geslapen.

  3. @Wichert.

    Maar kreeg wel een alleraardigst ,tevens bestraffend mailtje vanacht van uh ene harrie met een bestraffende tekst ,,,naar bed jij,,,;D;D;D

  4. dick,het spookt wat in mijn hoofd ben met teveel dingen tegelijk bezig en van die paar jonkies hoef je niet zovaak een piepie te maggen

  5. Ja Zwolse ik las in dekrant :bijwerkingen van de griepspuit.o.a een warm gevoel van binnen en jeuk.Toen ben ik toch maar een spuitje gaan halen.Trouwens die zekere Harrie had wel gelijk in bed is het veel warmer.Dus het niet echt een straf

  6. @ Zwolse…wat lief een digitaal nachtkusje 😮
    @ Wichert….moet ik misschien ook maar eens aan de jonge….heb de leeftijd zo langzamerhand ook wel.
    En van bier blijf je soms lopen.

    Teveel dingen tegelijk: Kom op Wichert…we laten ons niet kisten door vrouwen die per saldo al meer dingen tegelijk kunnen. Oefening baart kunst.

    Bij de Hanos overigens een alleraardigste en behulpzame dame. Ze staat bij ons gakballen in de juspan te hangen. Ben haar naam kwijt, maar da’s ook niet belangrijk.
    En…..we konden de exacte Paolo-notenmelange niet vinden. Misschien heeft ie ut alleen in een emmer….dat was me wat te gek. Moest NATUURLIJK ook Katjang Pedis en Pistache.

  7. Een emmer is misschien nog niet zo gek,die kun je hergebruiken als je zo vaak moet lopen Dick en wat die oefening betreft is geen kunst aan,dat doe ik al zoveel jaren.De nootjes waren net zo lekker als de gakbal

Reacties zijn gesloten.