Zingen onder de Peperbus

Zwolle – Zondag 29 november wordt er weer gezongen in de O.L.V. Basiliek aan de Ossenmarkt te Zwolle. Deze keer wordt er, temidden van sfeervol brandend kaarslicht, meegewerkt door een strijkersgroep. Bij de ingang, de deuren gaan open om 16.00 uur en de aanvang is 16.30 uur, wordt u verwelkomt door midwinterhoornblazers.

peperbus.jpg

De bekende Zwolse organist Meindert de Jong, de intussen niet minder bekende pianist Wilco Veldkamp  en het projectkoor o.l.v. Jenny van Ark verlenen zo als altijd hun medewerking. Het thema zal zijn “Shine Your Light”. De algehele leiding is in handen van en de meditatie wordt verzorgd door Ds. Hans van Ark. Het lijkt er nu al op dat het dringen geblazen, daarom wordt u nu al attent gemaakt op de mogelijkheid om kaarten te bestellen voor de Volkskerstzang in theater “De Spiegel”.

Op zondag 20 december zal er twee keer gelegenheid zijn om daaraan deel te nemen en wel om  16.00 of 20.15 uur.  Uitgebreide informatie gaat nog komen maar er zijn nu al bestelformulieren voor kaarten verkrijgbaar bij de receptie van theater “De Spiegel”. Daarnaast zijn de kaarten te reserveren via www.zingenonderdepeperbus.nl.

De kaarten zijn gratis, wel wordt er een eigentijdse “collecte” gehouden.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer