Meezingfeest Puur Hollands komt naar Zwolle

Zwolle – 15 januari 2010 vindt er in de IJsselhallen van Zwolle een nieuw evenement plaats: het Nederlandstalig feest Puur Hollands. Het moet het grootste indoor meezingfeest van Nederland worden! 

puurhollands.jpg

Alle topartiesten van Hollandse bodem zijn aanwezig. Bekende artiesten zullen naar Zwolle komen, zoals Jan Smit, Jannes, Wolter Kroes, De Sjonnies, Bonnie st Claire, Helemaal Hollands, Rogier & CO en vele anderen! De presentatie van dit muziekfeest is in handen van Rogier van Oosterhout, bekend van de hit ‘Schatje mag ik je foto’. Tussen de vele optredens door zal DJ Coenio van de Oranje camping zorgen voor de muzikale intermezzo’s.

Openingstijden

Aanvang: 20:00 (tot +/-02:00 uur) / zaal open vanaf 19:00 uur

Prijzen

Voorverkoop: 29,50 euro

Info:

www.puurhollands.eu

Artikel delen:
Reacties 23
 1. @ ja-tja je hebt gelijk over de intree prijzen, ik denk dat men er op dit moment nog steeds niet van doordrongen is dat er bij velen eenvoudig niet meer het geld is om zulke bedragen neer te tellen.
  Wil men toch nog publiek trekken zullen de prijzen naar beneden moeten.
  Ook het Holiday on Ice is/was bij lange na niet uitverkocht begreep ik.
  Terwijl een paar jaar geleden het bomvol zat. Ook zij zullen de tering naar de nering moeten gaan zetten. Dus dat houd in dat een ieder wat minder geld krijgt die mee doet, zodat de intreeprijzen naar beneden kunnen, opdat een ieder het nog wel kan/wil betalen.


  ⚠️ Meld

 2. PUUR HOLLANDS in deIJsselhallen
  Prachtig om mee te mogen maken, maar wel erg duur als je met zijn vieren wil gaan. Jammer, Nan:D;D


  ⚠️ Meld

 3. kaartjes puur hollands in zwolle
  Hallo allemaal,

  Heb net kaartjes besteld (via vakantieveilingen.nl) maar zag dat je de kaartjes ook via marktplaats kunt bestellen voor veel minder dan de officiële site. Het zijn wel de echte kaartjes, de mensen die ze verkopen hebben ze denk in ook van deze veilingsite.

  Wij gaan met 4 vrienden en hebben 20 euro pp betaald, scheelt toch weer iets!

  Wij hebben er zin in!!


  ⚠️ Meld

 4. Bedankt Inge, dus zusje starsister koos ander naam. Blijft vreemd 2 zusjes op het podium met verschillende namen. Ach, zo gek zou Paay in Engeland toch niet hebben geklonken. Nou ja.

  Vond haar het professioneelst Verdieping toen ze het publiek opriep: “Mensen jullie komen toch niet voor Theo maar voor mij!”. Vond haar opmerking over de bestelling van Adam ook ernstig professioneel.


  ⚠️ Meld

 5. Yvonne Keeley woonde samen begin jaren 70 in Engeland met de Britse zanger Steve Harley (Steve Harley&Cockney Rebel).Daar heeft ze 1971 een single uitgebracht onder de naam Ivy Cristie.In 1974 mocht ze weer een single uitbrengen en heeft op aanraden van Steve Harley de naam Keeley aangenomen.Om geen verwarring laten ontstaan met zus Paay .


  ⚠️ Meld

 6. Liefhebbers,

  Heb vorge week 2 kaarten besteld voor dit evenement, maar door vakantie ben ik helemaal niet in Nederland. Ik kan dus helemaal niet gaan.
  Ik heb 2 kaartjes via mijn werk weten te bemachtgen ( werk namelijk in Zwolle) tegen aantrekkelijke korting.
  Ik hoef er helemaal geen winst ut te halen.
  Indien u 30,00 betaald ontvangt u van mij 2 kaarten.
  ja u leest het goed, 2 kaarten voor E 30,00 !!!!!

  Wie het eerste komt, wie het eerst maalt.

  U kunt mij mailen indien u interesse heeft op:

  fgtdieker@hetnet.nl

  Met vriendelijke groet,

  Nico


  ⚠️ Meld

Reageer