Aanhoudingen voor mishandeling

Zwolle – In een woning in de Aa-landen is zaterdagavond 28 november een 31-jarige bewoner aangehouden voor huiselijk geweld. De man is een veelpleger en had zijn moeder mishandeld. Hij is ingesloten voor nader onderzoek. Aan alle betrokkenen wordt een passend hulpverleningstraject aangeboden. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Bij een horecagelegenheid aan de Jufferenwal is in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van mishandeling. Een andere 19-jarige Zwollenaar had woorden gekregen met de verdachte, waarna laatstgenoemde bovenop het slachtoffer sprong en deze in een wurggreep vasthield. De verdachte kreeg een proces-verbaal.

Aan de Hooilandstraat is zaterdagavond 28 november een 40-jarige Zwollenaar aangehouden voor het mishandelen van een 18-jarige jongen uit Lelystad. De twee waren allebei te gast op een verjaardag. De verdachte kreeg een conflict met het slachtoffer, waarna hij hem bij de keel greep. De man is ingesloten en krijgt een proces-verbaal.

Artikel delen: