PvdA Zwolle presenteert kandidatenlijst

Zwolle – De leden van de Partij van de Arbeid Zwolle hebben kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De gemeenteraadsverkiezingen zullen op 3 maart aanstaande plaatsvinden. Naast de lijsttrekker, Eefke Meijerink, is de lijst een afgewogen mix van ervaren raadsleden en nieuwe gezichten.

Eefke Meijerink, eerder gekozen als lijsttrekker, is blij met de kandidaten voor de Gemeenteraad. “Samen met deze met deze mensen kunnen we de komende campagne én de komende vier jaar aan de slag voor een socialer Zwolle. De combinatie van ervaring van de kandidaten en de mix van huidige gemeenteraadsleden en nieuwe gezichten maakt van deze lijst een toplijst.” Van de huidige fractie zijn kandidaten terug te vinden bij de eerste tien op de lijst. Op twee staat Nelleke Vedelaar, Op de vierde plek staat Frankwin Mussche, vijfde Dirk Karst, op zeven staat Theo Peeters en Inge Meijer-Westerbeek staat op plaats negen. Nieuwkomers zijn: Jan Slijkhuis, directeur Welvaart en Welzijn bij de provincie Friesland, de andere nieuwe gezichten zijn: Youcef Ben Ali Alhaq op de zesde plaats, plek nummer acht Anita Wink en Henk Norder op de tiende plek.

11. Carry van der Wal

12. Susanne Knecht

13. Fenny Gerrits

14. Libaan Mohamed

15. Tom van der Wal

16. Eduard de Boer

Wethouder Gerrit Piek staat op nummer 17 en voert de lijstduwers aan, de definitieve lijst met lijstduwers zal op een later moment bekend gemaakt worden.

Artikel delen:
Reacties 30
 1. Bedankt BBteZ: Daar (Nico) kan ik me alles bij voorstellen! Zeer gewaardeerd en bevlogen. Ronald Revenberg komt niet terug? Bij bestuursleden, vrees ik dat er bij Simone Vogel-Hallewas een verkeerde foto staat 😮


  Maak melding

 2. Ha Dick,
  Je hebt gelijk, Simone heeft bril noch snor, dat gaan we zsm herstellen! (foutje bij migratie naar nieuw CMS) Ronald heeft al 3(?) termijnen erop zitten en vindt het wel welletjes inderdaad.


  Maak melding

 3. Omdat het zijn schoonzus is misschien Dick?
  Ik vraag me trouwens af of plek 8 nog wel verkiesbaar is volgend jaar.
  Voor de PvdA tenminste.


  Maak melding

 4. Juist ja, omdat het m’n schoonzus is en ik voor het eerst van mij leven op de PvdA ga stemmen! En omdat ze een kei van een kandidaat is (wordt). Let maar op, je zult nog veel van haar horen.:)


  Maak melding

 5. Overtuigende argumenten Ludwin. Als een ander, in de tussenliggende periode, niet weet te overtuigen, geef ik het Anita Wink misschien wel een rood kleurtje mee.


  Maak melding

 6. Dick doe met je mee dit is ook mijn kleur.Stem sowieso altijd op de 1e vrouw van de lijst, maar misschien overtuigd Anita mij en zal ik er van afwijken.

  Al hoewel swollwacht ook altijd een partij is die ik in de gaten hou.En ook al wel eens op gestemd heb. Dus ik heb nog veel te lezen voor dat ik beslis.


  Maak melding

 7. Geweldig Ingrid! Dan doe ik de eerste keer dat ik je ontmoet, een bakkie (of wat anders natuurlijk) met je mee.
  Swollwacht is mijn partij niet, vind het altijd een tegenpartij. Heb het er met de Open Dag van de FC een tijd met Freddy over gehad. Gerard de R. staat daar ook op de lijst, da’s ook een prima kerel. Kwam hem later nog een tegen achter de bar van het spelershome volgens mij.
  Maar goed, ieder zijn/haar voorkeur he.
  ———
  On-topic: PvdA houdt poot stijf inz. Afganistan.


  Maak melding

 8. Ja dick dat van Swollwacht ben ik met je eens maar soms heb ik van die momenten dat ik dat meehuilen in het bos zat ben, en dan verlaat ik even de partij waar ik het meeste mee heb. Weet eigenlijk niet meer wat toen precies de aanleiding was.
  Maar wat je ook doet je stem verloren laten gaan vind ik sowieso geen optie.
  Mijn oudste word volgend jaar voor de gemeenteraads verkiezingen 18, hoop hem zeker zover te krijgen om de weblog pagina over de gemeeteraads verkiezingen door te lezen en zo zijn eigen mening te laten vormen, zodat ie in gaat zien dat je stem laten horen van belang is en niet alleen maar roepen van dat je ergens wel of niet mee eens bent.


  Maak melding

 9. 😀 Eens. Van Middelkoop schijnt een tijd met Verhagen te hebben gebabbeld over voortzetting. Terwijl CU’s Joël 1 van de 2 indieners van de motie was… CU en CDA lijken te tollen.


  Maak melding

 10. Alweer eens; altijd van je democratisch recht gebruik proberen te maken. Inderdaad loze roeptoeteraars die overal tegen zijn, maar niet eens stemmen….zijn er al veel te veel.


  Maak melding

 11. NU al voorspelling doen? Volgend jaar, NA de gemeenteraadsverkiezingen, gaat de (landelijke) PvdA schuiven en zullen ze meestemmen VOOR verlenging in Afghanistan. Om het kabinet overeind te houden.
  Ze hebben het de laatste jaren te veel geflikt. Mij zijn ze al een tijd kwijt.


  Maak melding

 12. de PVDA is ook niet meer wat het geweest is en dat zal in de toekomst duidelijk te zien zijn bij verkiezingen.Ze zullen een heleboel kiezers verliezen .


  Maak melding

 13. De PVDA heeft volgens vele landgenoten NL verkocht (of weggegeven..).
  Wie nog in die club gelooft moet maar eens een poosje in een voormalige arbeiderswijk gaan logeren (in een stad die ervaring heeft).
  Daar kunnen we nog wat van leren!  Maak melding

 14. Volgens onze landgenoten….zucht. Doet me aan Hansie Janmaat denken, hij bezon altijd met “Landgenoten…..” vanachter een kunstbloemetje natuurlijk.

  Mooie zin: Hij die….gelooft…Daar kunnen WE nog wat van leren!


  Maak melding

Reageer