Een Vandaag filmt Sinterklaas in Zwolle

Zwolle – Woensdagmorgen streekt een cameraploeg van de TROS/AVRO neer in de Assendorperstraat. Er werden opnames gemaakt van het Sinterklaasmuseum, de tentoonstelling in de Enk en de expositie van Sinterklaas in de Sassenpoort.

02-12-2009_cameraploeg_maakt_opnames_sinterklaasmuseum_1.jpg

Het Sinterklaasmuseum zal zaterdag 5 december een belangrijk onderdeel zijn van het tv-programma Een Vandaag. Verder zal de intocht van de Sint in Zwolle besproken worden. Dat heeft inmiddels een behoorlijke landelijke aandacht gekregen vanwege de hoogwaardige kwaliteit ervan. Iedere week zit in de zaterdagaflevering van Een Vandaag het onderwerp De hulp van… Dit keer zal dat zijn met Meine Boonstra.

02-12-2009_cameraploeg_maakt_opnames_sinterklaasmuseum_2.jpg

02-12-2009_cameraploeg_maakt_opnames_sinterklaasmuseum_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Ben benieuwd hoe dit eruit gaat zien, Meine weet Zwolle zo weer mooi op de kaart te zetten, met zijn sinterklaas “gekte”, begin nu toch te geloven dat de echte sinterklaas in Zwolle woont:)


  Maak melding

 2. @ Ingrid: Helemaal mee eens!
  Mijn gedachten maken hele rare konkels (haha, gebeurt wel vaker) , maar misschien als de échte Sint het voor gezien houdt, dat deze Sint…. je weet het niet….


  Maak melding

 3. De echte kan ook heel goed toneel spelen en dat is echt nodig.Als ik hem gisteren weer zag in een reportage in Utrecht in een museum,haast onvervangbaar.Ik schat Meine hoog in maar dit zou zelfs voor hem een enorme klus worden.Alhoewel het goed betaald wordt natuurlijk.


  Maak melding

Reageer