Algemeen Log 65

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 66 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 306
 1. Jan Everse trainer bij RVVH

  RVVH heeft in de persoon van Jan Everse een nieuwe trainer gevonden. De 55-jarige Everse komt per a.s. maandag 7 december de opengevallen functie van hoofdtrainer invullen bij de hoofdklasser uit Ridderkerk RVVH.

  Jan Everse en RVVH zijn in eerste instantie een verbintenis aangegaan tot het eind van het lopende seizoen, maar sluiten na een evaluatie in het voorjaar een langer verblijf niet uit.

  Jan Everse is een ervaren trainer, die zijn sporen in het betaalde voetbal ruim heeft verdiend. Als speler van zowel Feyenoord als Ajax werd hij drie keer landskampioen, won hij één keer de KNVB beker en veroverde hij met Feyenoord de Europa cup III. Als trainer acteerde hij met Sparta in de eredivisie.

  Gedurende meerdere periodes was hij verbonden aan FC Zwolle in de eerste divisie. De laatste periode was daarvan de langste. Tot aan zijn recente vertrek eind oktober zwaaide hij ruim drie seizoenen de scepter in de Hanzestad, waar hij vaak meestreed om de bovenste plaatsen.  Maak melding

 2. goedemorgen, wat lees ik nu Tim krijgen we er een jurylid bij? Ach dan komt die ASSENDORPER ook eens ergens anders dan bij de pierik;)

  Gezien zijn smaak betreft het goudgelesap lijkt hij me wel een fijnproever:D


  Maak melding

 3. Goedemorgen vandaag de wk loting weet iemand hoe laat dat eigenlijk gaat plaats vinden, hoor het wel overal maar nergens zeht men een tijd.


  Maak melding

 4. log 64 … bekketrekken met dat spul wat jij erin gooit .. proef het eerst eens, en natuurlijk, overdaad schaadt.

  De peterselie zorgt voor een heerlijke geur, de kappertjes voor een bijna meditaraans tintje, en de ansjovis is als vervanger voor zout, waarvan de olie er heerlijk doorheen trekt.

  Uitje, knoflook is niks mis mee hoor.

  Alleen een beetje anders dan de potjes kant en klaar van maggi etc.


  Maak melding

 5. @ uitzuid dank je kon het nergens vinden.
  @ plantje leuk vind ik dit schijnt op veel plaatsen zo te zijn, dit vind ik humor zonder iets te vernielen, zijn heel wat pieten een nachtje druk mee geweest.
  Denk dat oom agent er niet zo blij mee is, ben benieuw hoeveel de er nu aan “inkomsten”mis gelopn word.


  Maak melding

 6. @ Ingrid, Goeiemorgen (nog net) had je de programmagegevens op teletekst wel geprobeerd….of een tvgids? 18:00…strak schema om voor de beeldbuis te zitten. Dat gel*l vooraf hoeft niet van mij.


  Maak melding

 7. Goedemiddag Dick je was laat vandaag. En ja hoor ik had op teletekst gekeken, zo blond ben ik nou ook weer niet:D, kon het niet vinden.
  En toen dacht ik vraag het hier even, krijg ik vast zo antwoord, en dat gebeurde door uitzuid.
  Zag dat wvf morgen tegen de GAK(ballen);D uit Kampen moet, moet te doen zijn voor jullie, wij mogen naar YVV, staan laatse volgens mij.
  Hier is onderschatting dan vaak de bottelnek, het bijft tenslotte voetbal.

  Vanavond FCZ tegen Excelsior ook weer een leuke wedstrijd.


  Maak melding

 8. Goedenmiddag Ingrid; vanmorgen weg. Gistermiddag vol enthousiasme de juryresultaten van Tim en Koko gevolgd. Ook ff minder gereageerd.
  Hmmm ben een fan van teketekst. Willem ook lees ik, maar dan van teletext. 203 denk ik. Nou ja. ’t zal wel.

  Helaas was ik niet in de gelegenheid te antwoorden. Wel lief dat je zo snel bediend wordt.

  Wij hebben een onberekenbaar ploegie. IJVV uit….was bij ons dus de eerste keer afgelast. Hou het zicht op de eerste plaats….mooi doel en voor ons toch niet te halen!

  De FC zit mooi in de flow met Jaap & Claus…..zou gaaf zijn als dat wat oplevert…  Maak melding

 9. Ja viel me al op Koko is er niet zit zeker nog met zijn 2 gakballen in zijn buik, is dat niet van Koote en de Bie ik heb balle in mijn buik, of zwets ik uit mijn nek.Of hij is al weer met zijn KoKo bus onderweg om verder te gaan met GAKballen test.
  En Tim las ik mag zich een dagje op school vermaken.


  Maak melding

 10. @wichert

  Waar slaat die opmerking over Jan op? Moet hij nou elke x laf nagetrapt worden?

  In de afgelopen 7 jaar heeft hij FC Zwolle over het algemeen goed verzorgd voetbal laten spelen en hebben de supporters ook hele mooie tijden meegemaakt.

  Het karakter van Jan kan problemen veroorzaken, maar op basis van zijn vakmanschap hoort hij zeker in het betaald voetbal thuis.


  Maak melding

 11. @ ELRey jij bent zoals ik wel vaker gelezen heb een echte Jan fan.
  Maar daar mag een andere mening tegen over staan. De eerste x vond ik dat het terecht dat ie terug kwam, sloeg nergens op.
  Bij zijn laatste onslag, kun je de discussie aangaan was het bestuur er op uit om hem weg ter krijgen? Misschien wel.
  Ze hebben de spelers dan vast een premie belooft wanneer ze er aan mee zouden werken door slecht te presteren.
  Jan is weg er worden punten gepakt, en inderdaad hij heeft in het verleden prima resultaten behaald. Maar een trainer word beoordeeld op zijn huidige prestatie. Dat is nu eenmaal het lot van een trainer en ik denk dat Jans zich daal als geen ander van bewust is.

  Het gaat hem verder goed en ik ben benieuwd wanneer we horen wie de nieuwe trainer word. Life goes on.
  Succes vanavond want volgens mij gaat het er bij jou ook nog steeds om dat jou cluppie het goed doet.


  Maak melding

 12. @ Sint Zwollywood; nog ff. Jij zult em wel eerder antrapp’n om bij Stappie wat banketstaven uit te delen, een paar slokken uit het glas met bel te drinken en enkele dames met de roe te laten geven?


  Maak melding

 13. super-pliesie’s kruipen in ivoren toren
  Korpschefs willen loonsverhoging
  Niet alleen zijn korpschefs niet van plan omstreden declaraties terug te betalen, ze willen ook meer salaris, zegt Vereniging van Middelbare en Hoge Politieambtenaren (VMHP)
  De Vereniging van Middelbare en Hoge Politieambtenaren (VMHP) wil hogere salarissen voor de korpschefs in Nederland. Dat zegt voorzitter Sanna Eichhorn in reactie op de enorme commotie die is ontstaan over het declaratiegedrag van de hoofdcommissarissen.  Maak melding

 14. @Ingrid

  Ik kan mij helemaal vinden in jouw verhaal en natuurlijk prevaleert bij mij de clubliefde.

  Ik vond de opmerking van Wichert alleen misplaatst.

  Een oude voetbalwet luidt weliswaar dat elke trainer zo goed is als zijn laatste wedstrijd, maar ik mag toch hopen dat daarmee niet het vakmanschap van een trainer ter discussie komt te staan.

  Ik erger me gewoon aan die misplaatste afrekencultuur in Nederland. Mensen die bewezen hebben dat zij goede prestaties kunnen leveren in hun vakgebied worden bij het eerste falen afgeserveerd door een dolle meute bloedhonden die zelf nog nooit boven het maaiveld hebben uitgestoken.


  Maak melding

 15. Inderdaad, er lopen wel een paar hele nare mannetjes (>:( eigenlijk altijd) tussen. Die frusti Wilten ook, vond dat ie te weinig contact met de minister kreeg. Om het later weer terug te trekken. Typisch gevalletje schromelijke zelfoverschating lijkt mij.

  Maar goed ze kunnen altijd nog persvoorlichter worden bij Dirk Scheringa :'(


  Maak melding

 16. Kom naar de Verhalenboot op 9 december

  9-12-2009
  Samen maken we de Stad organiseert op woensdag 9 december van 19.30 tot 21.30 uur een netwerkbijeenkomst op de Verhalenboot. Iedereen die betrokken is bij ??Samen maken we de stad?? (of dat wil zijn) is welkom op deze unieke locatie in de Thorbeckegracht in het centrum.

  http://www.samenmakenwedestad.nl/?hid=3&id=104


  Maak melding

 17. FIFA, World Cup, Zuid-Afrika, 2010
  @ Ingrid: Las gister in de gids (daar hadden we het al over) dat op 16/11 in Tegenlicht iets over het WK (ook over gehad) was.

  “Het Wk voetbal is een bron van trots voor gastland Zuid-Afrika, maar ook economisch zullen de Zuid-Afrikanen profiteren-of toch niet?

  De ontluisterende waarheid is dat de FIFA de het eWK-inkomstenketen beheerst.
  Niet de straatventers, maar hoofdsponsor MC Donald’s doet het voedsel. Jammer voor al die Zuid-Afrikanen die nu al WK-beeldjes kleien en WK-bouwhelmen beschilderen: de woorden:
  FIFA, World Cup, Zuid-Afrika, 2010 mogen niet worden gebruikt.


  Maak melding

 18. Zo. Net wéér 4 gakballetjes op. Van middelmatige grote, dus 5 keer de grote van een soepbal ongeveer. Gisteren 2 dikke ballen op. Heerlijk. Nu even pakken.

  Is die loting ook live te volgen online?


  Maak melding

 19. @ ELRey ik denk dat Jan zichzelf overspeeld heeft door te roepen dat hij ze wel weer aan het voetballen zou krijgen, 2 nieuwe spelers erbij, en het kwam niet vlot, jammer en hij had natuurlijk door alles wat in het vorige seizoen gespeeld heeft weinig krediet.


  Maak melding

 20. Geweldig Tim! Hoe je het hebt geflikt heb je ’t geflikt haha. Vind je deze bijdrage ook aardig? Nu op 3fm het verhaal achter de ingepakte flitskasten.

  Lekker en pittig weekend alvast!


  Maak melding

 21. Dick, ik heb niets geen tags gebruikt, gewoon de link plakken, en verder niets aan doen. Dan wordt het automatisch een link ;).

  Kun je iets vertellen over die flitsrommel, wie het nou gedaan heeft? Ik vind het leuk, en nog leuker, hoe de pliesie er mee omgaat.


  Maak melding

 22. Net even druk geweest om wat minnetjes weg te poetsen en nu even met stofdoekie door mijn appartement. Is de site van LWL uit de lucht? Ik kan er niet meer op.


  Maak melding

 23. inderdaad ingrid, ik hoorde het van mijn broertje. Ik was even de stad in en toen ik binnen kwam hoefde ik er niet eens om te vragen 😀

  ASSENDORPER, die site van LWL (http://www.hotforum.nl/forum/lwl/) is nog steeds bereikbaar bij mij.
  Is het goed als Koko en ik een keertje bij jou komen gakballen? :D..


  Maak melding

 24. Vreemd Tim, via jouw verwijzing kan ik wel naar mijn vriend Willem. Ik kan me ook niet voorstellen dat ik een ban heb.

  Jullie kunnen altijd bij mij komen gakballen maar ik vrees dat we dan moeten uitwijken naar de Pierik want het is mij nog nooit gelukt om een goeie te draaien. Misschien lukt het wel met het recept dat we gekregen hebben van Derk en Degi.


  Maak melding

 25. @Tim, als ik dit weekend nog tijd over heb dan wil ik beide recepten even uitproberen. Als de smaakpolitie ziijn goedkeuring geeft dan laat ik dat jullie wel even weten. :D:D


  Maak melding

 26. @ Tim; dat “kaal plakken” lukte mij in eerste instantie niet: mooi zo!

  Fitskast-actie: er waren 2 jongens voor de radio die met volledige naam commentaar gaven. Ze hadden wel vaker stunts uitgevoerd. Wilden een energiedrankje “Go Fast” promoten.

  Is “Toto” met vakantie?


  Maak melding

 27. Opstellingen: FC Zwolle – SBV Excelsior
  FC Zwolle: Diederik Boer, Zdenko Kapralik, Eric Fernando Botteghin, Albert van der Haar, Arne Slot, Cees Keizer, Etienne Reijnen, Erik Bakker, Niek Vossebelt, Eldridge Rojer, Cecilio Lopes.

  SBV Excelsior: Arjan van Dijk, Leen van Steensel, Ard van Peppen, Norichio Nieveld, Ryan Koolwijk, Michael Janota, Kevin Wattamaleo, Vojtech Machek, Kermit Erasmus, Mitchell Schet, Guyon Fernandez.

  4.’ Corner SBV Excelsior.
  16.’ Corner FC Zwolle.
  17.’ Corner SBV Excelsior.
  22.’ Corner FC Zwolle.
  27.’ Corner SBV Excelsior.
  30.’ Corner FC Zwolle.
  36.’ Gele kaart: Leen van Steensel.
  41.’ Corner FC Zwolle.


  Maak melding

 28. 52.’ Corner FC Zwolle.
  67.’ Gele kaart: FC Zwolle.
  72.’ Goal FC Zwolle: Erik Bakker.
  73.’ Gele kaart: FC Zwolle.
  77.’ Gele kaart: FC Zwolle.
  79.’ Corner SBV Excelsior.
  82.’ Gele kaart: FC Zwolle.


  Maak melding

 29. 52.’ Corner FC Zwolle.
  62.’ Kamohelo Mokotjo for Mitchell Schet.
  62.’ Michel van Guldener for Vojtech Machek.
  64.’ Danny Schreurs for Cecilio Lopes.
  67.’ Gele kaart: Eldridge Rojer.
  72.’ Adnan Alisic for Michael Janota.
  77.’ Gele kaart: Eric Fernando Botteghin.
  79.’ Corner SBV Excelsior.
  82.’ Gele kaart: Danny Schreurs.
  88.’ Gergo Beliczky for Eldridge Rojer.


  Maak melding

 30. goedemorgen ook namens de Sint,
  die de velden te slecht vind
  dus raad hij jullie allemaal aan
  voordat jullie naar de voetbal gaan
  Raadpleeg eerst of het wel doorgaat
  Voor je zijknat naar de velden gaat
  heus sint is geen fantast
  want er is al veel afgelast

  De Voetbal Piet


  Maak melding

 31. @ Wichert mooi gedicht, wij kwamen er ook achter toen we op het punt stonden om te vertrekken. 1 van de leiders had het mobiele nr doorgebeld naar IJVV toen ie wakker werd. Daardoor waren we nog net niet onderweg. Balen mogen we er op een andere zaterdag nog een x zo vroeg uit.


  Maak melding

 32. Koeman weg bij AZ

  Trainer Ronald Koeman vertrekt met onmiddellijke ingang bij AZ. Bestuur en directie zien op sportieve gronden geen basis meer voor verdere samenwerking.

  AZ gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Tot die tijd neemt de resterende technische staf de taken waar. Tonny Bruins Slot zal in navolging van Koeman eveneens de club verlaten.

  Ronald Koeman was sinds juni in dienst van AZ. Onder zijn leiding werd de Johan Cruijff Schaal gewonnen, maar het lukte niet om de volgende ronde te halen van de Champions League. De landskampioen verloor zaterdag voor de zesde keer dit seizoen en staat nu zesde.  Maak melding

 33. Als ze gelukt zijn mag je bij ons in de keuken wellicht een keertje komen koken, met een heel menu eromheen dan, als je dat aandurft …


  Maak melding

 34. Ronald voetballen kon je als de beste
  Luister echter naar de volgende geste
  Ga iets doen wat je beter kunt
  Dat wordt je door iedereen gegund
  Want trainer worden heb je geprobeerd
  Hopelijk heb je er veel van geleerd
  Doe Sint en Piet dit niet meer aan
  Anders moet je mee naar Spanje gaan
  Daar is immers niets op tegen
  Hier met al die wind en regen
  Ga heen en hou hier met trainen op
  Ga in de zon ,maar pasop met die rooie kop
  Je verbrand voor je het weet
  Zoals jij dat bij Barca al eens deed
  Namens alle voetballiefhebbers:Het ga je goed
  Ga niet bij de Pakjes neer zitten en houd moed


  Maak melding

 35. @ wichert, wij moesten tegen IJVV,en die hadden ook al eerder een afgelasting tegen Zw. Boys en die wedstrijd is al voor de 19e ingepland. Dus zal wel ergens volgend jaar worden. Balen dat de wedstrijd is afgelast.


  Maak melding

 36. 25-01 lijkt me mooi gelijk met de eerste natuurschaatswedstrijd in Westenholte,ons eerste moest ook naar YVV ook afgelast,maar toch even zo goed een prettig weekend


  Maak melding

 37. @ Ingrid, wij zijn wel doorgegaan. 2-2 in de stromende regen. Met mijn vrouw erbij, mocht zelf blijven liggen. We spelen op papier ook nog 2 zaterdagen. Wat een gez*ik altijd in deze periode. Vrijdag’s avonds is nog heel weinig bekend….Maar goed dat jullie nog niet weg waren naar IJsselmuiden. Dat wel of niet afgelasten gaat de komende maanden ook nog wel door. Altijd hetzelfde liedje: is het mooi weer, is de competitie afgelopen. Hogere orders uit de “ivoren KNVB-toren”.


  Maak melding

 38. @ Dick dat vind ik het minste van deze periode en dan helemaal wanneer je dan ook zo achterlijk vroeg moet spelen. Maar ja die ivoren toren van de KNVB blaas je nooit omver. En nu met de WK die er aan komt moet vast weer alles voor een door hun bepaalde datum afgewerkt zijn. Dan heb je wel eens het id zijn ze er ook nog voor de amateurs of alleen voor die duur betaalde profs.Wij hebben wel eens gehad in een jaar dat er veel werd afgelast dat je er zowat voor moest knokken om bepaalde inhaal wedstrijden vastgesteld kon krijgen, die jongens die willen voetballen. 1x zouden we bijna geen kampioen worden, omdat wij minder wedstrijden hadden gespeeld en daardoor minder punten dan de nr 1 terwijl wij alles hadden gewonnen tot dan toen en diegene op nr 1 niet, en naar hhel veel gezeur en uitleg heeft de knvb toen de wedstrijden vastgesteld.  Maak melding

 39. Niet leuk voor de kinderen en niet leuk voor de volgers. Dachten we idd eindelijk eens van dat vroege spelen af te zijn.
  Onzinnig toch ook….sneller afronden omdat hun zich allemaal op het WK kunnen richten. Terwijl het dan heerlijk voetbalweer is voor iedereen. Maar het is altijd al zo geweest en zal ook wel nooit veranderen.
  Het zou al mooi zijn als alle verenigingen ruim op tijd zouden keuren.
  Wat een triest praktijkvoorbeeld van je idd Ingrid.

  Volgende week ook weer lekker. Eerst naar Berkum-BQ vrijdagavond, daarna moet je er rekening mee houden dat je er vroeg uit moet. Voor een uitwedstrijd. Zul je zien dat het ook weer laat is afgelast.


  Maak melding

 40. @Degi, dat wordt dit weekend niks met die ballen. Zoals gewoonlijk op zaterdag weer veel te laat mijn bed uit. Bij jullie komen koken? Als ik dat doe dan zal dat meteen de laatste keer zijn, vrees ik. Ik ben nu eenmaal geen keukenprins. Ben beter in afhalen. Maar als de ballen gelukt zijn, dan laat ik je het wel weten.


  Maak melding

 41. zie dat jullie volgende week uit moeten naar zw boys om 10.00 uur. Wij moeten thuis om 11.15 uur zal ik de honneurs voor je waarnemen v.w.b aanmoedigen. En de portemonne trekken om wat te drinken te halen kun jullie uitslapen, moet je nog wel even vervoer regelen.;)


  Maak melding

 42. Vandaag leek het wel storm,
  lastig genoeg leek alles wel in dichtvorm.

  Straks die zooi uitpakken
  en bij de rest van woensdag neerkwakken.

  het gaat om de gezelligheid,
  dat eenieder verblijdt.

  even geen gedicht alhier,
  want dat is zo’n gemier.

  in de TeleRoepToeter: Hengelose moskee liet sinterklaasvereniging schoenen vullen tijdens gebed, de sint moest een kruis dragen, “want het is een nederlandse traditie en dat kruis hoort er nou eenmaal bij”.

  Plantje, die was voor jou.


  Maak melding

 43. Sooo slechte BQ generale.

  @Ingrid, bedankt voor je geweldige aanbod. Maar wij willen eigenlijk altijd met 1 ouder bij de voetbal zijn. Doe de uitwedstrijden, denk dat de belangstellenden voor Berkum-BQ (waar ik samen mee rij) toch geen feestavond mee willen pikken. Samen uit samen thuis. Dan valt het nog wel mee. Misschien kunnen we zatedag nog wel een bakkie doen, tussen de mooie historische foto’s in de Boys-kantine…


  Maak melding

 44. Haha die Joppuh, mooie foto van die bierpulle met die belle dr’an. Vanmiddag nog bij Stappie geweest? Ik loop zo nog even richting onze mooie binnencity.


  Maak melding

 45. Hee assendörper, het was niet druk bij Stap gister in de vooravond maar wel gezellig. Vanmiddag mag ik weer op “proef”verlof dus ik ga d’r weer fijn een paar proeven bij Stap en wellicht ook nog bij Sally!:P


  Maak melding

 46. Zo pakjesavond is geweest
  en Koko kreeg het meest

  niet qua cadeaus, dat waren er vier
  maar ik zit nu met veel rotzooi, het meest papier

  De Sint heeft voor 52,5 mil gepint
  ondanks dat het slecht gaat in nederland wat zo een ieder vindt

  volgend jaar vindt ik het allemaal best
  koko vraagt dan aan de Sint een heel gelukkig kerst;)


  Maak melding

 47. nee die heeft tim vorige week al zat gehad.. Een hele zooi voor mijn modelspoorbaan en natuurlijk veeeel sinterklaassnoepgoed (wat overigens ook héél lekker is ná sniklaas ;))


  Maak melding

 48. als ze maar gesmaakt hebben Tim, van mijn part eet je er 10 groten in een week op:D

  Gister naar het China Festival of Lights in dierenpark Emmen geweest, dat was echt supergaaf!!


  Maak melding

 49. Oh ja, uiteraard heb ik nu de goedheiligman weer op weg is naar Spanje de kerstboom van de zolder getrokken en uitgestald, heerlijk gezwellig weer, ik zeg laat die kerst maar komen ;D


  Maak melding

 50. @Ingrid

  T was echt heel mooi, helemaal in sfeer door de chinese muziek op de achtergrond echt heel leuk voor een sinterklaas avond als je nog geen kinderen of grote kinderen hebt;D Je kon er dan ook chinees eten maar dat hebben we niet gedaan maar dat had het wel helemaal afgemaakt zo’n avondje….

  Er waren ook 2 hele aparte dingen gemaakt, een hele grote chinese vaas die was opgebouwd uit mini potjes met blauwe inkt er in ( heb er helaas geen foto van, batterij net leeg>:() en 2 olifanten opgebouwd vanuit chinees porselein, echt heel erg knap, ook hier heb ik geen foto van :'(


  Maak melding

 51. @ Natascha klinkt erg goed, wij hebben gisteren sinterklaas gevierd.
  Heb ook al helemaal zin in de kerstboom wil hem komende week ook op gaan zetten.En de lampjes buiten ophangen heb daar hulp bij nodig dus dat is even afwachten.

  Miischien mogen er foto’s opgestuurd worden naar weblog zwolle van webloggers die het binnen/buiten uitbundig versierd hebben.Niet dat het bij mij uitbundig word maar vind het altijd wel leuk om te zien bij anderen.
  Of als iemand een plek weel in Zwolle die er heel veel tijd aan heeft besteed, laat het weten.


  Maak melding

 52. zie holtenbroek, klooienberglaan, aan het einde (dus bijna tegen de palestrinalaan aan) aan je rechterhand. Pas op dat je ogen niet verblind worden.


  Maak melding

 53. Natascha, ik zal eens een foto maken van mijn slaapkamer.

  Op die kleine ruimte hangen….

  (100plus100plus100plus100plus50plus25maakt475 lampjes)


  Maak melding

 54. Als ik probeerde de algemene log te openen, dan gebeurde er niets, en op eens:

  Not Found

  The requested URL /content/view/14671/38/ was not found on this server.

  Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  en toen gauw doorklikken naar de homepage

  Apache is functioning normally


  en toen weer niets.

  Maar mooi dat het weer werkt.

  Wel te rusten.


  Maak melding

 55. Geen probleem hans ;).. Kun je verder uitweiden over wat er moest gebeuren? vind het altijd wel interessant (en vaak snap ik waar het over gaat).


  Maak melding

 56. We hadden te maken met een klein memorylek. Maar gedurende de serveruptime van heel wat dagen is dit steeds iets groter geworden. Inmiddels heb ik het probleem verholpen door (heel technisch, pas op!) de loadbalancer te compileren met nieuwe 64-bits-libraries.


  Maak melding

 57. Ik snap em denk ik. Vertalen in het nederlands zal me zo even niet lukken maar ik denkt dat ik snap hoe ’t zit.

  Als alles maar werkt he 😉


  Maak melding

 58. Zo ik heb er weer één over de longen gefietst. Mooi helder buiten er zijn weer genoeg sterren te zien en ondanks dat de goedheiligman weer naar het zonnige zuiden is vertrokken schijnt bij Koko de maan door de bomen


  Maak melding

 59. oke, nou Koko gaat ook naar zijn mandje. Ik wens je nog een rustige dienst toe. Mijn vrouw heeft morgen vroege dienst. Koko heeft morgen slaapdienst:D;)

  tut marn, goe goan


  Maak melding

 60. *Geeuw*

  Gisteren naar Rammstein geweest. Dat was wel weer even indrukwekkend! Alleen de volgende ochtend is dan wat zwaar :'(
  En vanavond weer bij Sanquin langs om wat plasma te slijten. Dus ik denk dat ze op het werk een uurtje minder van me mogen genieten 🙂


  Maak melding

 61. Ha Tim, ja 4,5 uur meer wil niet 😉

  @yvonne nou koko heeft wel wat geslapen hoor, misschien vanmiddag nog even een half uurtje de oogjes dicht8)

  @Plantje dat rammstein geeft dat een lekker gevoel?:D
  anders laat je ze wat op je werk er van horen. Misschien dat je dan een paar uur minder van je collega’s kunt genieten:D


  Maak melding

 62. je bedoeld dat nummer waar laatst die link naar was? ja dan wordt het wel tijd dat ze bij jou vanavond bij Sanquin de druk er af halen:D


  Maak melding

 63. verdeurie Plantje, en daar was jij natuurlijk speciaal voor naar toe gegaan:D;) Tja het is niet mijn smaak muziek (clip wel natuurlijk) en ook loop ik niet warm voor de vogeltjesdans. Maar gelukkig is daar tussen in nog genoeg te vinden


  Maak melding

 64. Tjonge koko wat ben je op dreef. Dit heb ik wel gemist toen je er niet was :D:D:D

  Plantje, hoe maak jij je gakballen? Als je het niet goed kan omschrijven willen koko en ik wel even komen proeven hoor 😀


  Maak melding

 65. ja Tim tis nie anders.

  Moet je vandaag nog naar school of heb je leerwerk.

  Ik werd vannacht nog op m’n vingers getikt dat ik niet zoveel over die gakballen moest hebben het begon een beetje te vervelen:D:D

  Ik heb het al 44 jaar over gakballen en het verveeld mij nog steeds niet:D:D;)


  Maak melding

 66. Ik las het koko ;)…

  Nee Tim gaat tussen nu en 2 minuten richting school, en dan van 9 tot 16 lesjes volgen en natuurlijk alle bijkomende gezelligheid… Ik zal eens vragen in de kantine of ze geen gakballen kunnen aanbieden.

  Nou mensen tot vanmiddag dan maar.. 🙂


  Maak melding

 67. Goooooeeeeeeedemorgen!!

  Joh koko als jij t over gakballen wil hebben doe je dat toch gewoon lekker, ze hoeven hier immers niet te lezen ;D

  Yvonne, watskeburt met ajax gister? Hij stond wel aan maar heb t nie gevolgd ivm kerstboom opzetten…..

  Zo en nu even tussen het werken door naar het HC, ik zeg TOT LATER!!!!


  Maak melding

 68. Ik heb het maken van gehaktballen meestal uitbesteed aan het vrouwtje 🙂

  Maar áls ik ze dan maak gaat er redelijk wat kruiden in. Uitje er doorheen. En natuurlijk wat curry gew?rz ketchup en ketjap.


  Maak melding

 69. Ja, ik was gisteren ook bij Rammstein, wat een show zeg.
  Dat stukje met dat bad was ook gaaf.
  Stond jij op het veld Plantje?
  Wat vond je van combichrist?  Maak melding

 70. Jups, ik stond op het veld. Met name mijn vriendin is wat kleiner, dus die had er meer moeite mee. (Hoewel ik zelf ook niet al te groot ben)
  Combichrist vond ik vooral “grappig”. Als het dan toch dat type moet zijn ga ik meer voor Samael.

  De show was geweldig!


  Maak melding

 71. Wij zaten op de oosttribune, ik ben ook niet zo groot en op zo’n veld zie ik dan ook niks.
  Ik kon nu alles heel goed zien en ik vond het echt fantastisch.
  Dit was voor mij de eerste keer Rammstein, maar zeker voor herhaling vatbaar.
  Hoor net dat ze op pinkpop komen.


  Maak melding

 72. @ plantje,collega’s waren ook naar Rammstein geweest.
  Vonden de show geweldig maar wel kort, ze hadden het over een 1h.10 min en dat voor 70 euro. Maar toch hadden ze het niet willen missen.


  Maak melding

 73. Rammstein; vind lang niet alles mooi, veel herrie om de herrie lijkt het wel. Maar ja smaken verschillen. “Pussy” is natuurlijk geweldig, ze hebben toch verdorie wel een klein beetje extra comedy gemaakt bij dat nummer. 70 minuten is niet lang natuurlijk. Tof dat ze op Pinkpop komen, heeft die Smeets toch mooi weer een heel ander geluid binnengehaald. Er zullen wel veel Duitsers meekomen.


  Maak melding

 74. indd dick… En ja, blij met annemieke. Die doet backstage zo veel, en staat op het logo van de SR. Dus ik vind het goed dat ze dr in mag 😀
  Gerard is natuurlijk een topgozer,
  en ipv giel had coen van mij meegemogen.  Maak melding

 75. Door dick, op 7 december 2009 om 19:07
  Waarom is dat plaatsen van links toch opeens naar de Filistijnen geholpen

  Geen idee Dick, persoonlijk heb ik daar niets in veranderd en zou het als voorheen moeten zijn. Ik blijf het in de gaten houden!


  Maak melding

 76. Vond Coen saai vorig jaar. Veel stiltes en hij wist niet echt sfeer te creëeren. Had Rob Strenders of Clau er ook wel graag gezien. Zijn vaak goedgemutst en weten sfeer te maken.
  Sander L is ook wel tof en Sander de H. Maar de laatste zal wel niet mogen want die zit nu op radio 2. Prima kerel Gerard maar houdt een hoog AVRO gehalte:
  – Baas van de dag wordt werkelijk bewierookt, alle slijmballen weten niet hoe hard ze moeten schreeuwen hoe goed hun baas wel niet is. Fout woord natuurlijk “baas” maar wat een treurspel.
  Laat ze maar overgaan naar “medewerker van de dag” met een beetje krititiek, comedy en flauwekul.
  – Hij schreeuwt ook altijd chapeau chapeau….alles zeggend: waarom geen “petje af, petje af”
  Wel een gezellige vent, dat dan weer wel.


  Maak melding

 77. @ Hans, er mochten links dan diverse sites opeens niet meer geplaatst worden. We kwamen laatst aan 4 sites. Toen was het een hele tijd niet mogelijk om te plaatsen op de manier die ik in 19:07 probeerde, vandaar dat ik hem eerst kaal had neergezet. Hopelijk is het nu weer goed.

  Je kunt hierboven mooi zien hoe kinderachtig en onwillekeurig er “ge-mint” wordt nooit “geplust” toen dat gedonder met Tim en en zijn legio kinderachtige voorbeelden. Hebben jullie het er al over gehad dit “scorebord-afzeiken zonder een letter te posten” te cancellen?


  Maak melding

 78. 😀 Tim, Goeie actie! Heb er ook nog een paar positief bijgestift. Was wel eens benieuwd naar de mening van de Admins over dit (volgens mij) kinderachtige gedoe.

  SR….natuurlijk toen ik het gepost had dacht ik er al aan. Maar ja, te laat natuurlijk. Ze ziet er goed uit, ons Annemieke.


  Maak melding

 79. @ plantje,collega’s waren ook naar Rammstein geweest.
  Vonden de show geweldig maar wel kort, ze hadden het over een 1h.10 min en dat voor 70 euro. Maar toch hadden ze het niet willen missen.
  Door ingrid, op 7 december 2009 om 18:35

  Nou, dan zijn ze te vroeg weggegaan! Stipt om 20.00 uur zijn ze begonnen (in plaats van de aangekondigde 20.10. Planning was dat het 22.00 uur afgelopen zou zijn, maar dat was indicatief. 21.40 uur hielden ze op. Dus dat is een uur en 40 minuten!
  Wel is het zo, dat ze na een uur en 20 minuten al zeiden:”Das war Rammstein, danke schön”. Dus als je dan ook nog aanneemt dat ze om 20.10 begonnen waren kom je inderdaad aan een uur en 10 minuten.

  Voor ons stonden ook een stel gasten die toen direct wegliepen. Wij hebben daarna nog mooi 20 minuten concert gehad!


  Maak melding

 80. Gezellig koko. Vanaf log 66 ga ik de plus/min functie op de normale manier gebruiken. Tot dan even veel geplus, een vergeldingsactie zal ik maar zeggen 😀

  Blauwtje waar zit je ongeveer in zwolle


  Maak melding

 81. Tim heeft altijd honger 😉

  ontbijt is vier boterhammen, lunch zes, en dan nog wat uit de kantine (stukje pizza, muffin, saucijzenbroodje, frikandelbroodje, broodje mexicano, nog een veel te lekker soort broodje waar ik de naam van ben vergeten, etc etc. en het liefst allemaal tegelijk, maar dan krijgt mijn bankrekening honger :D).

  Ik moet nog even vragen op school over die gakballen. Lijkt me wel heel erg mooi als ze die gaan verkopen 🙂


  Maak melding

 82. Haha zo groot ben ik niet, d’r passen nooit twee lintwormen in :D;D.

  Tim heeft de gang er in, nog even een half uurtje doorzetten en dan mag Tim lekker een tukkie doen van zichzelf.

  Is Blauwtje in slaap gevallen tijdens zijn nachtdienst?


  Maak melding

 83. Gokschandaal FC Eindhoven. Chinezen constant bellende naar gokkantoren. (aantal hoekschoppen ed). de eindhovense FC kwam hier zelf mee naar buiten. De KNVB onderzoekt de hele rotzooi.


  Maak melding

 84. Tim gaat niets te eten halen, morgenochtend weer eetfestijn. Wat zal Plantje op zijn neus kijken morgenochtend als hij wéér niet de eerste is 8):P


  Maak melding

 85. Haha koko zo had ik je ook wel ingeschat, je zou niet zomaar iets overslaan (koffie bij Daisy.. overigens aardig van die man dat hij het op een dienblaadje bracht :))


  Maak melding

 86. nou dan ben ik lekker kippig, hier wil het niet. Ook nog lekker wakker Derk? Nachtdienst of ook school (of heet je ook stiekem koko ;))…


  Maak melding

 87. Beste bezoekers, kunnen jullie niet ergens anders gaan chatten? Serieus, ik ben erg geinteresseerd in het Zwolse nieuws, en vind hier in het Algemeen Log wel eens filenieuws of informatie over storingen van treinen. Ik kan zo op de voorpagina niet zien wie er een bericht plaatst. Nu word ik keer op keer door zinloos gebrabbel teleurgesteld. Ik wil niets van het nieuws uit Zwolle missen, maar de lol gaat er zo wel vanaf.


  Maak melding

 88. Nou marcello die files vallen momenteel nog wel mee en er rijdt nu maar één trein en die gaat naar de VAM in Drenthe Wijster of zo;D En als IK het goed begrijp is dit een algemeen log


  Maak melding

 89. yep dirk, ik snap het. Ik probeerde het met die andere tinyUrl maar ja dan ben ik de kippigheid zelve dat delen van mijn bericht in de internationale spamdatabase staan… En tja dan kom je er niet doorheen…


  Maak melding

 90. Marcello, dit is het algemene log:

  Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

  Als je niet wilt, hoef je deze blog niet te lezen hoor. En overdag ben ik er niet, dus dan hoef je je niet aan mij te ergeren.

  Ik heb het verzoek voor het heropenen van de chat bij deze officieel bij de admins neergelegd.


  Maak melding

 91. Ook mensen van 17 moeten slapen, wel te rusten. Morgen gaat om 9 uur de schooltoeter weer, en moet dan weer fris en fruitig een buitenlandse taal oplepelen.

  Tijd voor een flinke tuk.


  Maak melding

 92. Tim ik weet niet wat jij gaat doen maar ik doe zo de luikjes dicht. Koko vindt het wel weer genoeg voor vandaag.

  Ik wens jou en de anderen een goede nachtrust toe, morgen weer vroeg op zien dat ik voor de files op plaats van bestemming kan komen. En wat die bestemming is????? Da weet ik wea:D

  oja Plantje, goedemorgen alvast


  Maak melding

 93. Tim gaat niets te eten halen, morgenochtend weer eetfestijn. Wat zal Plantje op zijn neus kijken morgenochtend als hij wéér niet de eerste is
  Door Tim, op 8 december 2009 om 01:04

  Ik kan er niet zo wakker van liggen hoor Tim. Maar het zij je gegund! 😀


  Maak melding

 94. Beste bezoekers, kunnen jullie niet ergens anders gaan chatten? Serieus, ik ben erg geinteresseerd in het Zwolse nieuws, en vind hier in het Algemeen Log wel eens filenieuws of informatie over storingen van treinen. Ik kan zo op de voorpagina niet zien wie er een bericht plaatst. Nu word ik keer op keer door zinloos gebrabbel teleurgesteld. Ik wil niets van het nieuws uit Zwolle missen, maar de lol gaat er zo wel vanaf.
  Door Marcello, op 8 december 2009 om 01:17

  Tja, voetbal interesseert mij ook niets. Toch krijg ik ieder weekend weer mijn hele mailbox vol met reacties hier op het algemene log over allerlei voetbalwedstrijden. Helaas komt daar ook geen apart topic voor.

  Het is niet anders…dit is de beste plek voor oeverloos gezwam. 🙂


  Maak melding

 95. Idd Plantje, ik heb ook niets met voetbal en ga daar ook geen commentaar over geven

  Gezwam daar hou ik wel van

  hoe laat vertrek je ri grun 😀


  Maak melding

 96. Zo voor tim wordt dit toch wel een brak dagje denk ik. Maar dan heb ik straks lekker wel de grote P.O. af vóór de toetsweeg. En dan hoop ik dat ik mijn voordeel er mee kan doen


  Maak melding

 97. goedemorgen mensen,
  het eerste bakkie kmoffie zit er weer in en blader net de sympathiekste krant van wakker nederland even op mijn gemakje door.


  Maak melding

 98. En dat terwijl ik dit wilde plaatsen: (Nu maar even wat sterretjes in plaats van klinkers)

  ko*p je zo nog een bakkie koffie voor in de s*at
  Door Koko Hattem, op 8 december 2009 om 07:15

  Nee, eigenlijk drink ik nooit koffi* in de auto. Voordat ik ga een bakj* en als ik er ben één.
  Net fil* voor Groning*n, nu vol in de drukte op een alternati*ve rout* 🙁  Maak melding

 99. Inderdaad raar, dit heb ik zelf ook 1 keer gemerkt. Sinds het moment dat wij die onzinnige reacties hebben binnengekregen onder dat voetbalartikel heb ik het 1 en ander moeten aanscherpen. Zo wordt nu ook elke reactie voor het plaatsen automatisch getoetst tegen de spamdatabase van Akismet. De FAQ staat op http://akismet.com/faq/ en ik ga in overleg met deze dienst kijken wat er verbeterd kan worden. Dank voor de melding! 🙂


  Maak melding

 100. Laatste reacties
  Marcello heeft wel een punt. Er is niets tegen om de ‘Algemene Log’ te gebruiken voor ‘oeverloos gezwam’, daar is hij voor, maar het is inderdaad niet erg informatief als het lijstje van de ‘Laatste reacties’ vol staat met reacties als: algemene log… algemene log… algemene log… etc.

  Ik heb helaas geen goed voorstel hoe dit verbeterd kan worden. Je zou de algemene log kunnen uitsluiten bij dat lijstje en een nieuw lijstje met daarin de laatste reacties van de algemene log. Maar dit heeft ook zo zijn nadelen.

  Misschien is er wel iemand anders die een echt goede oplossing weet.


  Maak melding

 101. In ’t leven is het ook niet allemaal serieuze taal. Beetje dom oh-en moet kunnen. Vanaf de avond van Sinterklaas vond ik de post van Tim….dat hij ook nixxx wil gebruiken, voor als het écht helemaal nixxx is de inspirendste post. Dat dan weer wel.

  “Overloos gezwam” is natuurlijk subjectief: de 1 heeft nixxx met gakballen-geneuzel, de ander niet met voetbal-gewauwel, weer een ander niet met wegen- en verkeersinfo omdat dat overdag al genoeg te horen is. De bedoeling was volgens mij dat er op wordt toegezien dat je op de topics niet off-topic gaat. Alles kan dan in het Algemene Log. Volgens mij werkt het wel goed zo.
  Zou wel graag meer dan 15 laatste reacties zien, aan de linkerkant. Daar lijkt me bovendien ruimte genoeg voor.


  Maak melding

 102. Had dit gepost: Zou deze link nu dan ook gepikt worden?
  Zonder “*” in eerste instantie…En op de manier verzonden waarop je netjes een link verzend hier….
  Geweigerd dus.
  http://www.jo*p.nl/groen/detail/artikel/het_recept_van_antoinette_hertsenberg/

  Jonnie boer weer inventief.
  Met de vriendelijke en gezellige Arjan Bisschop als keukenchef.
  —–
  Dan wordt deze helaas niet geplaatst omdat het uit http://www.j*op.nl komt. Ligt bij de Admin en blijft daar liggen Maar het gaat over Zwolle’s trots!?
  Nou ja een “o” op de plaats van het “*” en je hebt hem ook.

  Maar Admin: welke sites zijn nog meer gebannt?
  Joop
  …. volgens mij zaten we laatst aan minimaal 4 sites. Wel handig als we dat weten, hoeven we namelijk geen moeite meer te doen?


  Maak melding

 103. Probeer ook even de link van Dick te posten. Is inderdaad een interessant verhaal. Zou niet weten waarom die tegengehouden moet worden.
  Het recept van Antoinette Hertsenberg[/url]
  Zo werkt ie dus wel.


  Maak melding

 104. Nu de definitie van chat nog ,daarmee het verschil tussen een antwoord en een chat.

  Chatten (van het Engelse to chat: kletsen, praten) is het voeren van een gesprek door het over en weer typen van tekst tussen twee of meer gebruikers van computers die zich meestal op verschillende locaties bevinden en die tegelijkertijd in het zelfde netwerk werken.

  Het onderscheid tussen posts die op het Alg. Log en de posts die op het Chat Log thuis horen….zal lastig te maken zijn. De politie/scheidsrechter kon het wel eens druk met mailtjes/overzettingen/uitsluitingen krijgen.


  Maak melding

 105. Daarom houden we het ook ff zo Natascha. Misschien dat ik in de toekomst “Laatste Reacties” ga filteren, dat Algemene Logs niet worden meegenomen erin. Maar eerst eens kijken hoe het zo met 30 gaat. 😉


  Maak melding

 106. Heb al weer een boel gemist lees, hele discussie’s over wat er wel of niet in dit log gezegd kan worden.
  Vind dit leuk een heleboel slap geouweh*er maar ook regelmatig een serieus gesprek. En somd denk ik ook waar gaat dit over, so what.
  Goed dat het aantal laatste reactie’s is uitgebreid

  En ik denk wat Natascha zegt terecht is dan bloed dit algemeen log dood.Gelukkig ziet Hans dat ook zo.

  Lekker al “weekend” tenminste wat mijn betaalde baan betreft.  Maak melding

 107. @ Hans, leuk dat je op relevante tekst voor het Algemene Log reageert. Maar jullie zijn niet van plan dat speledingetje dat nixxx toevoegt hier weg te laten? Dat kinderachtige telraampje?


  Maak melding

 108. @Dick, losstaand van het wel of niet objectief zijn van je bovenstaande constatering heb ik je op 28 november 2009 om 17:08 aangegeven dat ik dit in een toekomstige vergadering zal overleggen met het team. Wanneer ik hier in mijn eentje alles zou beslissen zou het één grote puinhoop kunnen worden en ook ik moet helaas prioriteiten stellen.. 😉


  Maak melding

 109. @Natascha met ons allen maken we de site: teamleden ?n bezoekers. Het is mijn eigen keuze om ingrijpende veranderingen eerst te overleggen, daar is nog niemand slechter van geworden. 😀 ;D
  De reden dat dit even op zich laat wachten is omdat het voor iedereen gezien de feestmaand een erg drukke tijd is, niet alleen voor de weblog maar ook voor persoonlijke omstandigheden. Wil wel nogmaals bevestigen dat jullie reacties serieus genomen worden en ik deze allemaal archiveer en indeel op prioriteit. 8)


  Maak melding

 110. @ Hans omdat je had aangeven dat het ter sprake zou worden gebracht, heb ik hier een paar keer gevraagd hoe het er mee staat/stond. 28/11 is al 10 dagen geleden en we hoorden er hier niets meer over. Dacht dat het was overgewaaid, maar was toch benieuwd wat de rest van de redactie vond. “Overwaaien” zou jammer zijn, want een behoorlijk aantal mensen hier vindt het maar nixxx. Nu heb ik er wel genoeg over geschreven, gelijk vanaf de introductie al.


  Maak melding

 111. Cl, ff snel turven, wie zijn over:
  3 Engelsen: Man Utd.; Arsenal; Chelsea
  3 Spaansen: Barca; Real M.; Sevilla
  2 Italianen: Ac Milan; Fiorentina
  2 Fransen: Bordeaux; Ol. Lyon
  1 Portugees: Porto
  1 Rus: CSKA M.
  1 Duitser: Bayern M.

  13 zeker, de andere 3 komen morgen uit:

  Ol. Pireus (Gri) of Standart Luik (Belgen staan wel 3 punten achter)

  Unirea (Roem?) of VFB Stuttgart (Duitsers staan wel 2 punten achter)

  Inter (Ita) of Roebin Kazin (Oekraïnen oid) spelen tegen elkaar en hebben evenveel punten.


  Maak melding

 112. “Sorry, delen van uw reactie staan in de internationale spamdatabase..”

  Zo….die is nieuw!
  Door Plantje, op 8 december 2009 om 08:51

  Daar had ik al een poosje last van.. zo’n beetje alle links staan in de spamdatabase. Van tinyUrl tot joop.

  Zie dat tim en koko er niet zijn, gakballen eten of zullen ze vast aan het voor slapen zijn om de nacht door te kunnen komens:D
  Door ingrid, op 8 december 2009 om 22:57

  Nah, internet doet het thuis niet.. Nu vanaf school dan maar. En van koko zou ik het niet weten…


  Maak melding

 113. Bericht toegevoegd. Een admin is gemaild en zal deze activeren indien OK

  PFFFFFFFFF ik had een reactie op dat ik er niet was maar dan maar zo: ik heb thuus geen internet ;).. Nu op school, zal eens kijken of ik mijn fans hier op de hoogte kan houden ;D;D


  Maak melding

 114. Tja, gisteren ook pas na achten thuis.
  Maandag met plasma geven erbij na negenen pas thuis 🙁
  Maar toen ik mijn vorige bericht tikte reed ik al in Groningen hoor. Dus zo heel veel later ben ik niet 🙂


  Maak melding

 115. Goedemorgen dames en heren, de week is weer doormidden, nog 1,5 week en dan begint de kerstvakantie al voor de kids:o t gaat snel allemaal dit jaar….


  Maak melding

 116. halloooooo allemaal:D:D net even een rondje gemaakt hier (stukkie langs het kanaal ri wapenveld) best fris zo.

  Was ik gisteren even hier bij de BRUNA, ligt daar ook dat zwolse woordenboek. Wat mut dat ding hier;):D  Maak melding

 117. Hangt een beetje van de omstandigheden af. Soms kan ik er wel wat eerder voor vertrekken. Maar in principe is het inderdaad mijn eigen tijd.
  Als ik er eerder voor weg mag ziet men het ook als dat men MIJ een dienst bewijst…niet zozeer de maatschappij 😉


  Maak melding

 118. Ze verkochten net in de aula kertmutsen voor een euro, voor het goede doel (ZOA). Resultaat: klassen vol kerstmutsen een boel klu-klux grappen.


  Maak melding

 119. Chelsea wordt de nieuwe club van Luis Suarez. De spits van Ajax heeft een voorcontract getekend bij de Londense club.

  Volgens het voorcontract gaat Suarez naar Chelsea als hij Ajax komende zomer verlaat. De twee clubs moeten onderling wel nog een akkoord bereiken over de transfersom. De Uruguayaanse aanvaller is op dit moment topscorer in eredivisie met 17 doelpunten uit 16 wedstrijden.
  ———–
  Wel tot de zomer dus…Lastige club (Chelsea) om veel tot spelen te komen.
  Overigens loopt er nog een zaak bij het sporttribunaal CAS, waarbij Chelsea een FIFA-besluit aanvecht dat de club in de zomer van 2010 geen aankopen mag doen  Maak melding

Reageer