Expositie Fotoclub Zwolle Zuid in Doepark Nooterhof

Zwolle – Fotoclub Zwolle Zuid presenteert zich de komende weken, tot  30 januari, in Doepark Nooterhof met de expositie “Natuur in Zwolle”. Deze expositie is speciaal gemaakt naar aanleiding van een vraag van de Milieuraad Zwolle en toont  het werk van een aantal enthousiaste amateurfotografen.

De expositie bestaat uit circa 35 foto’s, die ‘Natuur in Zwolle’ in al zijn facetten laat zien:  van een bloemdetail tot een landschap met de “ABN-Amro-toren” op de achtergrond. De expositie ‘Natuur in Zwolle’ is  tot 30 januari gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van de Kruidwisch,  Goertjesweg 5,  maandag tot en met vrijdag van 9.30-13.00. 

Fotoclub Zwolle Zuid    

De fotoclub bestaat sinds in 1984 en is een ontmoetingsplaats voor mensen die meer willen doen met fotografie dan het huis-tuin-en-keuken-kiekje. De techniek staat niet voorop, vooral elkaar dat plaatje laten maken die je anders niet snel zou maken. Aan de hand van maandelijkse thema’s worden leden uitgedaagd bijzondere foto’s te maken. Hierbij wordt gekozen voor prikkelende thema’s, zoals schoenen, harmonie, rood, beelden, lijnenspel, Zwolle en zand.

Naast het bespreken van de meegebrachte foto’s rondom het thema, worden met regelmaat inhoudelijke thema’s besproken, bijvoorbeeld over de techniek van het toestel of het maken van een goede foto. Een ander onderdeel is de zogenaamde “doe-avond”: met elkaar foto’s maken, bijvoorbeeld macrofotografie en portretfoto’s. Daarvoor is door Fotoclub Zwolle Zuid een professionele lichtset aangeschaft. Voor meer informatie kun je terecht op www.fotoclubzwollezuid.nl.

Artikel delen:

Reageer