Deelnemer Expeditie Robinson gehuldigd door collega’s

Zwolle – Vrijdag, een dag na de bloedstollende finale-uitzending van het rtl5 programma Expeditie Robinson, is deelnemer Jeroen Schuurman verrast met een feestelijke huldiging door zijn eigen studenten en collega’s van het Deltion College in Zwolle. Tot het laatste moment hield Jeroen zijn mond over wie als winnaar uit de bus zou komen. Die geheimhouding was namelijk contractueel overeengekomen met de programmamakers. Donderdagavond zag heel Nederland dat favoriet Schuurman het op een haar na aflegde tegen de Belg Marcel, die vervolgens tot winnaar werd gestemd.

04-12-2009_huldiging_jeroen_schuurman_deltion_4.jpg

Ook al heeft Jeroen Schuurman niet de eerste prijs in de wacht weten te slepen, de collega’s en studenten van het Deltion College zijn maar wat trots op hun docent Sport & Bewegen. Om half elf werd de 39-jarige survivaler door een collega van huis opgehaald in de Deltion Rally Auto. Dat leidde tot verrassende reacties van omwonenden en voorbijgangers. Eenmaal gearriveerd bij de Deltion campus doet een enthousiaste haag van studenten, collega’s en pers zijn opwachting. Een studentenband speelt muziek van de Ramones, de favoriete band van Jeroen. Schuurman eindigt al gauw op een podium en ontvangt cadeaus en een onderscheiding van de sectordirecteur Cor Dijks. Lovende woorden gaan ook naar de teamgenoten van Jeroen, die gedurende de 45 afwezigheidsdagen beurtelings hebben gezorgd voor vervanging op het werk. Dijks hangt een nummer 1 medaille om de nek van de bijna-winnaar, want ‘voor ons ben je gewoon nummer 1’. Ook de XL-zwembroek die uit het cadeaupapier verschijnt valt in goede aarde. Schuurman stond onder de kijkers van het tv-programma bekend als de man met de opvallende zwembroek. Jeroen Schuurman kijkt met tevredenheid terug op zijn deelname: ‘Het was niet altijd makkelijk en ik ben tien kilo kwijtgeraakt. Maar wat ik wilde bereiken, heb ik klaargespeeld. Ik ben er tot het laatst bij geweest en heb altijd mijzelf kunnen blijven.’  

04-12-2009_huldiging_jeroen_schuurman_deltion_2.jpg

04-12-2009_huldiging_jeroen_schuurman_deltion_5.jpg

04-12-2009_huldiging_jeroen_schuurman_deltion_3.jpg

04-12-2009_huldiging_jeroen_schuurman_deltion_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Jeroen gefeliciteerd, mooie reden om je band JaHoor weer bijeen te roepen en weer ouderwets los te gaan in VG/Public/Joffer.
    Groeten van Sander van Marijke van de Worteltaart. JaHoor-kenners weten wat ik bedoel.


    Maak melding

Reageer