Motorcycle-Event en Indoor-Motorcross Zwolle

Zwolle – Nog twee maanden en dan wordt in de IJsselhallen in Zwolle voor de zevende keer op rij de succesvolle motorbeurs Motorcycle-Event gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een onvergetelijke editie te worden! De zes verschillende hallen zullen geheel gevuld zijn met ruim 20.000 m² motorplezier, waaronder een diversiteit aan stands met producten en diensten op motorgebied, een internationale indoor cross en adembenemend entertainment.

7-voudig kampioen in de supersportklasse Ten Kate motoren is aanwezig om de Honda modellen voor het nieuwe seizoen te presenteren, namelijk de Honda VFR 1200 en de Honda CBF 1000. Daarnaast zijn onder meer de volgende exposanten aanwezig: AMC motoren, Deroue Motoren, Motorcity, Salland motoren, B2 Motorsports, CCR, motorhuis Langezwaag en motorhuis Bakker. Uiteraard vindt u naast dealers van nieuwe- en gebruikte motoren ook leveranciers van motorgerelateerde producten zoals motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen, vakanties en verzekeringen. Op de website www.motorcycle-event.nl vindt u meer informatie.

Naast bekende toppers uit diverse delen van de wereld kunt u deze komende editie onder andere genieten van stuntshows, supercross, supermoto, quad jeugdklasse en een extra Mx2 damesklasse. Het altijd al spectaculaire crosscircuit zal dit jaar het strijdtoneel zijn voor een Indoor supercross en supermoto evenement van internationale allure. Het sterke deelnemersveld met nationale- en internationale toprijders bewijst dat er ook deze editie weer spannende wedstrijden gaan worden. Uniek aan deze editie is de Indoor is de Open Nederlandse Kampioenschappen MX2 tot 250 CC 4 takt, maar ook de aparte damesklasse op zaterdag 30 en zondag 31 januari met nationale- en internationale toppers die op de WK cross rijden. Speed & Gein Actie Arena

In een speciale hal verzorgt het team van Speed & Gein een spectaculaire Actie Arena met een ‘kijk-, luister- en doeprogramma’, zoals stuntshows, trail, quads, buggy’s, minibikes, klassiekers en wegracers. Om een bezoek te brengen aan de spectaculaire Actie Arena kun je aan de kassa naast je entreekaart voor het Motorcycle-Event een extra Actiekaart kopen voor €3,- per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis). Je kunt dan overal naar kijken en meedoen aan alle stoere activiteiten!

De beurs is op vrijdag 29 januari geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag 30 januari en zondag 31 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Entreekaarten zijn te bestellen via www.motorcycle-event.nl en de toegangsprijs bedraagt € 10,00 per bezoeker en de Indoor-Motorcross kost €15,- per bezoeker. Met een toegangskaart voor de Indoor-Motorcross heeft u gratis toegang tot het Motorcycle-Event. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang.

Artikel delen:

Reageer