Man bijt beveiliger bij dansfeest

Zwolle – Een 29-jarige man uit Hattem is zondag 6 december om 03.15 uur bij een sporthal aan de Buitengasthuisstraat aangehouden voor eenvoudige mishandeling. De man was de hal, waar een dansfeest werd gehouden, uitgezet omdat hij vervelend was.

Eenmaal buiten viel hij op straat en bleef liggen. Op pijnprikkels door zowel beveiligingsmedewerkers als EHBO’ers reageerde hij niet, maar plotseling richtte hij zich weer op en beet één van de beveiligers die over hem heen gebogen stond in de hand. Ook probeerde hij een tweede beveiliger te slaan. Vervolgens vroeg hij of hij zijn trucje nog eens uit moest halen. Door de beveiligers werd hij daarop aangehouden voor eenvoudige mishandeling en overgedragen aan de politie. De gebeten beveiliger deed aangifte. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Tja al die beveiligers lijken natuurlijk op grote gakballen en als je dat dat ziet dan zet je de tanden er in.

  maar goed dat Koko er niet bij was, ik had die hele bal opgegeten;D


  Maak melding

 2. @Koko
  Wat ben jij een gakbalwolf, deze week met Tim heb je er al 10 opgegeten, en dan wil je die ook nog. Dat heeft te maken met een gakbalfobie.
  Koko onbetwist gakbal specialist (van de groothandel).


  Maak melding

 3. is die beveiliger een hond? Dan zou het kunnen. Alleen zou de titel dan worden “Man Bijt Hond” 😀

  verder natuurlijk in en in triest, als je andere mensen gaat bijten. Ik vind eigenlijk al die mensen die iemand anders iets aan doen prutsers. Je toont dan onmacht, vind ik.


  Maak melding

 4. Die zal wel een paar pilletjes of snuifjes te veel hebben gehad. Als je niet reageert op pijnprikkels is het volgens mij vrij ernstig gesteld. Altijd gezellig. 🙁

  Niet te lang druk om maken. Ze hadden hem eigenlijk al direct moeten afvoeren toen ze hem de deur uit zetten. Hopelijk hebben de echte feestgangers er niets van gemerkt en geen last van gehad.


  Maak melding

Reageer