Elly & Rikkert treden op in Zwolle

Zwolle – Het muzikale duo ‘Elly & Rikkert’ komt naar Zwolle. Op zaterdag 23 januari 2010 geven zij zowel een middag- als een avondconcert. De optredens vinden plaats in de Koningskerk aan de Landsheerlaan 5.

De concerten zijn georganiseerd vanwege het 20-jarig bestaan van de Koningskerk en zijn bedoeld om samen met mensen die geen lid zijn van de Koningskerk feest te vieren. Dus ook als u helemaal geen kerklid bent, maar wel van muziek houdt, bent u van harte welkom. En omdat de kerk graag met heel veel mensen samen feest wil vieren, is de entreeprijs laag gehouden: een kaartje kost € 5, exclusief € 0,50 per bestelling voor de verzendkosten.

De kindervoorstelling is een gezellig programma waarin zowel oude als nieuwe liedjes ten gehore worden gebracht. Rikkert Zuiderveld omschrijft het avondconcert voor volwassenen als volgt: ,,Een mengeling van oude en nieuwe liedjes, met een vleugje cabaret. Van heel persoonlijk en intiem, tot uitbundig, maar altijd met sterke inhoudelijke Nederlandse teksten.”

Kinderprogramma (minimumleeftijd vier jaar):14.45 – 15:00: Kinderkoor S(w)inging Kids

15:00 – 16:30: Elly & Rikkert

Volwassenenprogramma (minimumleeftijd twaalf jaar):19:30 – 20:00: Gospelkoor Response20:00 – 21:00: Elly & Rikkert21:00 – 21:30: Pauze met gratis koffie, thee en koek

21:30 – 22:15: Elly & Rikkert

Zie voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten: www.koningskerk.nl.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Vroeger ben ik nog wel eens bij deze mensen thuis geweest om het verjaardagsfeestje van hun zoon Robin te vieren.

    Zijn het nog immer flower power zendelingen ?    Maak melding

  2. Elly doet toch tegenwoordig Elly en de Wiebelwagen op tv? Is een leuk programma voor de kleintjes en de kleuters.

    Het ligt er ook maar aan wat je onder ‘zendelingen’ verstaat natuurlijk h?? Mensen die in hun eigen land het evangelie verkondigen noem ik zelf geen zendelingen.


    Maak melding

Reageer