Decemberfeesten Broerenkerk Zwolle 2009

Zwolle – Vanaf 19 december gaat het in de Broerenkerk in Zwolle weer helemaal los tijdens de Decemberfeesten 2009.  Zaterdag 19 en zondag 20 december de allerlaatste optredens van de Sjonnies in de originele bezetting tijdens hun legendarische White Edition Christmas Show. Alleen voor de zondag zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

serious_request.jpg

Woensdag 23 december staat de Broerenkerk helemaal in het teken van de 3 FM Serious Request actie tegen Malaria. Vanaf 16.00 uur kan men terecht voor een overheerlijk stamppottenbuffet bereid door Nederlands beste hobby koks Miriam en Arlette en omlijst met gezellige muziek. Vanaf 20.00 uur Zwolle 3 FM in Concert. Een groot benefiet concert met o.a. Miss Montreal, Jan Vayne, Cool Genius, Bauke Bakker Tribute, East West Live en nog vele andere artiesten. Alle opbrengsten gaan naar het Glazen Huis in Groningen!

Tweede kerstdag doet PANN-on-Tour Zwolle aan. De organisatoren van de grootste meest heterovriendelijke gayfeesten van Nederland vieren hun 40 jarig bestaan met een geweldig kerstfeest in de Broerenkerk. (zie www.pann.nl)

En dan het allerlaatste mega feest in de Broerenkerk , de New Years Eve Party XXL. Al jaren de grootste en gezelligste New Years Eve Party in Zwolle. Dit keer met o.a.  Mr.J, Lady DJ Sina, Imad-Jay, Casper Grey en als afsluiter The Wizard. Met visuals van James Lost en een zeer spectaculaire lichtshow belooft het een enorm spektakel en een waardige afsluiting van de Broerenkerk feesten te worden.

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.area38.nl.

Artikel delen:

Reageer