Nieuwe programmeur voor Hedon

Zwolle – Half februari zal Erik Delobel beginnen als nieuwe programmeur van Hedon. Delobel vervangt hiermee vertrekkend programmeur Arjan Domhof, die na drie jaar verdienstelijk werkzaam te zijn geweest in het Zwolse poppodium heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging. Als nieuwe programmeur is het aan Erik om de stijgende lijn waarin Hedon zich bevind op peil te houden en nog verder te versterken.

Delobel heeft ruime ervaring in podiumland dankzij zijn ervaringen bij Productiehuis Oost-Nederland en het Burgerweeshuis in Deventer. Erik kent Hedon en het Zwolse publiek goed en heeft in het verleden zelfs een periode als interim programmeur bij Hedon gezeten. Hedon betreurt het vertrek van huidige programmeur Arjan Domhof, maar heeft het volste vertrouwen dat er in Delobel een uitstekende vervanger is gevonden.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Succes Erik en Arjan succes in je nieuwe job.

  Programmeren in Zwolle blijft lastig. De meeste bands die Hedon als B-prodium kan bemachtigen zijn te klein om de zaal te laten uitverkopen.
  Met een nieuwe zaal van 1.500 personen zou Hedon tot de A-podia kunnen behoren en hoeven we niet steeds meer af te reizen naar de randstad om de grotere bands te zien.

  Het grootste probleem blijft dat je de arm diep moet steken bij Mojo om af en toe een goede band te kunnen boeken. En daar hebben volgens mij alle programmeurs mee te maken gehad.


  Maak melding

 2. Er zijn best leuke bandjes in Zwolle geweest. Voicst, Moke, The Nits etc. Afgelopen vrijdag heb ik CoParck nog gezien. (Absoluut top !). Binnenkort Living Colour,
  DeWolff en Triggerfinger.

  Gezellig !!!!!  Maak melding

 3. In dit geval weet Twitter alles 🙂

  “# @FrankwinMussche Ga bij Ev’Hands werken. Organisator Dauwpop en boeker van oa De Lantaarn, Zwarte Cross, Lucky & Co en Ribs n Blues 32 minutes ago from HootSuite in reply to FrankwinMussche “


  Maak melding

Reageer