Werkloket de Lure realiseert 500e match

Zwolle – Het bedrijfsleven weet steeds beter zijn weg te vinden naar Werkloket de Lure. Onlangs werd de vijfhonderdste match gerealiseerd: Yeliz Mete is sinds kort ordervoorbereider bij Buisman Warehousing. Deze vijfhonderdste bemiddeling is een belangrijke mijlpaal voor het werkgeversservicepunt.

“De adviseurs van het Werkloket zijn gedreven, professioneel en klantgericht. Dat zorgt voor een prettige samenwerking”, vertelt Wilfried Dekker, manager bij Buisman Warehousing. Onlangs bleek het bedrijf op Hessenpoort een ordervoorbereider nodig te hebben. Dekker heeft toen contact opgenomen met Werkloket de Lure. “Niet lang daarna konden wij kiezen uit een paar topkandidaten. Yeliz bleek daar één van.”  

Yeliz Mete is bij Buisman een belangrijke schakel tussen klant en productieproces. Ze is verantwoordelijk voor het ordertraject en ondersteunt de planners. Over haar nieuwe baan is ze erg enthousiast. Ook bij Buisman zijn ze tevreden. “Yeliz levert een grote bijdrage op de afdeling, is betrokken, slim en denkt mee met de organisatie.” Dat de dienstverlening van het Werkloket kosteloos is, ziet Dekker als een mooie bijkomstigheid. “Wij besparen enorm op de werving- en selectiekosten door onze vacatures niet bij commerciële bureaus maar juist bij het Werkloket uit te zetten. Dat geldt niet alleen voor de bemiddeling van Yeliz, maar ook voor onze andere werknemers die we via het Werkloket hebben aangenomen."

Werkloket de Lure is een samenwerkingverband van de gemeente Zwolle, Wezoflex en UWV Werkbedrijf. Waarbij er een nauwe samenwerking is met de ROC´s Landstede en Deltion, AOC de Groene Welle en Hogeschool Windesheim. Werkgevers kunnen er terecht met al hun vragen op gebied van personeel, subsidies of opleidingen. De adviseurs helpen u graag verder. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (038) 498 32 00 of via www.werkloketdelure.nl. 

Artikel delen:

Reageer