Song & Dance Decemberfestival Zwolle

Zwolle – Musicalschool Song & Dance presenteert ook dit seizoen weer spetterende optredens. Van 9 t/m 13 december zijn zij op verschillende locaties in Zwolle te zien met de meest fantastische voorstellingen. Onder begeleiding van het Thomas Orkest zullen tijdens het onderdeel Brass & Jazz aartiesten als Zwollenaar William Spaaij, Alice Rientjes en de Performance Class leerlingen van Musicalschool Song & Dance een gevarieerd programma laten zien. Met o.a. nummers van Elvis, Michael Jackson, Bløf en Fank Sinatra.

william_spaaij.jpg
Archieffoto William Spaaij

Het Thomas Orkest heeft de laatste jaren een reputatie hoog te houden door haar unieke samenwerking met bekende artiesten. Ook dit maal verkeren zij in uitstekend gezelschap, de Zwolse “Musicalaward”  winnaar William Spaaij zal o.a. een Elvis medley zingen. Alice Rientjes zal volgend seizoen te zien zijn in de Theaterproductie: "Het moet er allemaal nog zijn" van "Andermans Veren Live". De in Dalfsen geboren Alice zal op deze bijzondere avond een aantal prachtige nummers voor haar rekening nemen. De leerlingen van de Performance classes van Song & Dance zullen dit spektakel vocaal begeleiden. De jonge musicaltalenten zullen zich deze avond van hun beste kant laten zien om met deze grote artiesten en  live orkest te mogen optreden.

Kaarten kosten €.7,50. Zaal open 21:00
Om 20:00 begint in de Hemminkzaal de musical: “The Nightmare before Christmas”.

Prijs van deze voorstelling is €.14,- na deze voorstelling kunt u gratis naar het Brass & Jazz. Het Brass & Jazz is onderdeel van het Song & Dance Decemberfestival 2009.

Tijdens het Decemberfestival (9 t/m 12 december 2009) zijn er o.a. een Musical Dinner en de voorstelling “The Nightmare before Christmas”. Op 12 december is in de Spiegel de grote finale van de SDDF Talent Awards. Voor meer informatie zie www.sddf.nl

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer