Gezamenlijk Kerstfeest Cosbo-Zwolle en SWO-Zwolle

Zwolle –  Op tweede kerstdag is het feest in de Terp. Cosbo-Zwolle en SWO-Zwolle slaan dan de handen ineen voor een volop sfeervol samenzijn met lekker eten en drinken, gezellige activiteiten en stemmige muzikale omlijsting. Dit kerstfeest is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om hun tweede kerstdag samen met anderen door te brengen.

Het programma op tweede kerstdag in de Terp begint zoals het hoort: Cosbo voorzitter Gerrit van der Brug verzorgt met zijn kersttoespraak een moment van bezinning. Dat hoort er net zo bij zo als de koffie met wat lekkers. Het vervolg van het ochtendprogramma bestaat uit een optreden van het Dobbe-koor. Dit koor, onder leiding van Harrie Oud, verzorgt een optreden met oud- en nieuw kerstrepertoire. Het Dobbe-koor is een jong Zwols koor en bestaat uit aanstormende talent onder de Zwolse senioren. Speciaal voor deze gelegenheid is een programma ingestudeerd met kerstliederen van vroeger en nu. Bij een aantal liederen wordt het publiek gevraagd om mee te zingen.

Het gezamenlijke eten is ongetwijfeld een hoogtepunt van de dag. Niet alleen vanwege het luxe vier gangen diner, verzorgd door Apetito, maar vooral ook vanwege de gezelligheid van het samenzijn in de sfeervol versierde zaal rondom de feestelijke tafels. Een volgend hoogtepunt is het middagprogramma. Met de hele zaal worden originele denk- en doe -spellen gedaan.

De hele feestdag is gericht op de gasten: zij zullen een onvergetelijke kerst beleven met gezelligheid, verwennerij en volop aandacht voor elkaar. Cosbo Zwolle en SWO-Zwolle willen met dit kerstfeest alle ouderen in Zwolle bereiken die daar bij willen zijn. Lidmaatschap van een ouderenbond of een vereniging is dus niet nodig. De entree bedraagt tien euro en dat is inclusief alle activiteiten, koffie en thee, drankjes, de traktaties én het luxe Apetito-diner. Het programma duurt van ’s morgens 11.00 uur tot ’s middags 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de secretariaten van de ouderenbonden en via de dienstencentra van SWO-Zwolle: de Terp (Radewijnsstraat 1), de Riethoek (Patriottenlaan 1) en Werkeren (Werkerlaan 154). Voor informatie kan worden gebeld met tel. 038 85 15 700.

Artikel delen:

Reageer