Zwolse Glazen Huis

Zwolle – Voor de Harmonie verrijst van 18 t/m 23 december het Zwolse Glazen Huis. Elke dag nemen vele zwolse dj’s plaats achter de draaitafels om een feestelijke kerstsfeer op de Grote Markt neer te zetten. De Harmonie is van 16 december t/m 1 januari omgebouwd tot een gezellige Bierstube, er is kerstmarkt, een ijsbaan en elke dag koopavond dus een ideale gelegenheid om veel geld op te halen voor Serious Request 2009.

Het publiek kan de gehele dag plaatjes aan komen vragen, donaties doen of zelf een actie komen doen. Het Zwolse Glazen Huis mondt op 23 december uit in de grote finale actie in de Broerenkerk. Jorden van Amstel van de Zwolse 3FM actie is zeer blij met de medewerking van Willem Helmink van Massa Events en Jan Briek van de Harmonie. Vergunning technisch kan het dit jaar nog niet maar volgend jaar gaan we het zeker ook 24 uur per dag doen. Mocht het echte Glazen Huis onverhoopts niet in Zwolle komen te staan.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Wij vinden het thuis op tv ook altijd heel tof. Je kunt (bijna?) de hele dag kijken als je wilt op de digitale. Ook gezellig als achtergrond tafreeltje. Ga misschien nog wel even in dit doorzichtige huis kijken. Ligt aan veel dingen. Is er geen site van dit initiatief met een soort van programma?


    Maak melding

  2. Ik ga hier ook wel even kijken, super leuk initiatief iig.

    Hoop echt een x op het echte glazen huis in Zwolle, ik zal daar veel te vinden zijn dan:D


    Maak melding

Reageer